Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 9 / 0
Coraz slabsze analogi i mysle, ze teraz trojka to juz nie jest 3cmc w wiekszosci, tylko 3cmc(x)?, cos juz jest wjebane i to nie sa zwykle zanieczyszczenia, koniec ery erce?
  • 9700 / 1911 / 2
Panowie takie rozkminki to do knajpy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 106 / 7 / 0
Wrzuciłem dziś około 150mg 3cmc oralnie. Jedyne efekty jakich uświadczyłem to słaba stymulacja i mielenie szczęką. Stąd moje pytanie: słaby sort, za mała dawka, wypranie z sero czy chujowa droga podania? Sort bezzapachowy, lekko żółtawe kryształy, ohydny w smaku jakby chemiczno słony.
  • 232 / 112 / 0
Chujow droga podania, to oczywista sprawa, że 3-CMC only sniff (no chyba że narkoman level up - to są iv i pre rectum)

Ja właśnie sobie robię pożegnanie z CMCkami. Jak ma sie spoko sort i nie ma sie wyjebanej w kosmos tolerki, a takze kreśli się z głową (a nie od razu rozpierdol na start 250mg), to można się fajnie tym pobawić.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 45 / / 0
Jest jeszcze możliwość uzyskania skądś 3CMC ?
Wie ktoś jak wyglada sprawa takich substancji w NL ?
  • 376 / 43 / 0
W dziale sprzedawców masz kilku takich co sprzedają.
Aczkolwiek wszystko idzie w tą stronę, że ludzie chyba zaczną spowrotem kupować 3MMC zamiast 3CMC skoro obie substancje są tak samo przypałowe :)
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 14 / 1 / 0
czy jesli sniff w ogole jest bezbolesny - nawet przy kolejnej dorzucie to znaczy ze sort jest wysokiej czystosci czy raczej to po prostu nie jest 3jka tylko chuj wie co? XD
  • 5396 / 966 / 0
Raczej jest to chuj wie co.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 232 / 112 / 0
Niekoniecznie chujwi co... Sort może być czysty zwyczajnie.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 14 / 1 / 0
A to jeszcze zapytam czy jest jakas cecha charakterystyczna po ktorej mozna poznac ze to np 3/4 cec nie cmc ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.