Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 184 / 9 / 0
Coraz slabsze analogi i mysle, ze teraz trojka to juz nie jest 3cmc w wiekszosci, tylko 3cmc(x)?, cos juz jest wjebane i to nie sa zwykle zanieczyszczenia, koniec ery erce?
  • 9701 / 1913 / 2
Panowie takie rozkminki to do knajpy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 106 / 7 / 0
Wrzuciłem dziś około 150mg 3cmc oralnie. Jedyne efekty jakich uświadczyłem to słaba stymulacja i mielenie szczęką. Stąd moje pytanie: słaby sort, za mała dawka, wypranie z sero czy chujowa droga podania? Sort bezzapachowy, lekko żółtawe kryształy, ohydny w smaku jakby chemiczno słony.
  • 232 / 112 / 0
Chujow droga podania, to oczywista sprawa, że 3-CMC only sniff (no chyba że narkoman level up - to są iv i pre rectum)

Ja właśnie sobie robię pożegnanie z CMCkami. Jak ma sie spoko sort i nie ma sie wyjebanej w kosmos tolerki, a takze kreśli się z głową (a nie od razu rozpierdol na start 250mg), to można się fajnie tym pobawić.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 45 / / 0
Jest jeszcze możliwość uzyskania skądś 3CMC ?
Wie ktoś jak wyglada sprawa takich substancji w NL ?
  • 376 / 43 / 0
W dziale sprzedawców masz kilku takich co sprzedają.
Aczkolwiek wszystko idzie w tą stronę, że ludzie chyba zaczną spowrotem kupować 3MMC zamiast 3CMC skoro obie substancje są tak samo przypałowe :)
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 14 / 1 / 0
czy jesli sniff w ogole jest bezbolesny - nawet przy kolejnej dorzucie to znaczy ze sort jest wysokiej czystosci czy raczej to po prostu nie jest 3jka tylko chuj wie co? XD
  • 5396 / 967 / 0
Raczej jest to chuj wie co.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 232 / 112 / 0
Niekoniecznie chujwi co... Sort może być czysty zwyczajnie.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 14 / 1 / 0
A to jeszcze zapytam czy jest jakas cecha charakterystyczna po ktorej mozna poznac ze to np 3/4 cec nie cmc ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.