Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
stary dziad pisze:Czarny, muszę Ci powiedzieć, że ja osobiście nie odczuwam różnicy w skręcie po majce czy herze. Jest jednakowo paskudny.
Co ty powiesz? Wrażliwe z Ciebie stworzenie. Chętnie unikałbyś bólu na wszelkie sposoby.
Czytam sobie stronę po stronie i za serce mnie łapie ilość userów, którzy zmagają się z brutalnym uzależnieniem od tramalu i kodeiny. Łezka się w oku kręci.
Ale co tam, jest lepszy numer, ja, stary ateista, wręcz antyteista, ostatnio przed podaniem modlę się do Boga ćpunów i narkomanów, abym mógł znaleźć kanał i potem w niego trafić i w dodatku podać sobie bez problemów.
Jak trwoga, to do boga, oj, oj.
P.S. primo: A bólu aż tak się nie boję, swoje po złamaniu kręgosłupa przeżyłem, a mimo to wcale się nie żaliłem.
P.S. secundo: B.B. chcesz chusteczkę, aby otrzeć łezkę i plaster miodu na wzruszone serduszko?
P.S. tertio: A łezka Ci B.B. się kręci na wspomnienie, jak Ty zaczynałaś, też kodzia, c'nie?
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Cóż, pomyłki leżą w ludzkiej naturze.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Co do pomyłek - pomyliłam ostatnio pompkę z resztką H z pompką z resztką meth. Wyjaśnienie tego, jak to się stało pozostaje dla mnie tajemnicą.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.