Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2976 / 256 / 0
A ja albo nie mam skrętów po kodzie albo są na tyle słabe, że praktycznie ich nie odczuwam. Dziwne to zważywszy na fakt, że kodę napierdalam w ciągu prawie codziennie od dobrych 3 lat jak nie więcej, czasem 2-3 dni przerwy jak nie było kasy (ostatnio to był chyba tydzień, parę razy z braku gotówki też coś koło tego), wtedy psychika się mocno dopominała o kolejną dawkę i tam mnie skręcało z każdym dniem coraz mocniej, ale żeby cokolwiek fizycznie to nic a nic. Za to kiedyś po przerobieniu 200mg majki iv w parę dni odczułem skręta dość wyraźnie. Jak to można wyjaśnić ?
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
Wydaje mi się ze może mieć wpływ na to sposób podania. Nie wiem w jaki sposób ale jak jadłem majke i oksy nie miałem skretow. Jak walilem iv się pojawiały
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1293 / 20 / 0
ja skręta prawie nie miałem po pół roku na kodeinie (dawki 600-750mg) , a po 4 dniach na 1kg bakalandzie mocarzu skręta jak cholera. mocne opio=mocny skręt, szybki skręt
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 387 / 0
stary dziad pisze:
Czarny, muszę Ci powiedzieć, że ja osobiście nie odczuwam różnicy w skręcie po majce czy herze. Jest jednakowo paskudny.

Co ty powiesz? Wrażliwe z Ciebie stworzenie. Chętnie unikałbyś bólu na wszelkie sposoby.

Czytam sobie stronę po stronie i za serce mnie łapie ilość userów, którzy zmagają się z brutalnym uzależnieniem od tramalu i kodeiny. Łezka się w oku kręci.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1550 / 215 / 0
No, no, B.B. i ciałko i serduszko mam wrażliwe.
Ale co tam, jest lepszy numer, ja, stary ateista, wręcz antyteista, ostatnio przed podaniem modlę się do Boga ćpunów i narkomanów, abym mógł znaleźć kanał i potem w niego trafić i w dodatku podać sobie bez problemów.
Jak trwoga, to do boga, oj, oj.
P.S. primo: A bólu aż tak się nie boję, swoje po złamaniu kręgosłupa przeżyłem, a mimo to wcale się nie żaliłem.
P.S. secundo: B.B. chcesz chusteczkę, aby otrzeć łezkę i plaster miodu na wzruszone serduszko?
P.S. tertio: A łezka Ci B.B. się kręci na wspomnienie, jak Ty zaczynałaś, też kodzia, c'nie?
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 2652 / 387 / 0
Zaczynałam od morfiny iv, jak wiesz.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 840 / 26 / 0
żalisz się czy chwalisz ?
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1550 / 215 / 0
Sorry, B.B., miałem wrażenie, że od kodzi.
Cóż, pomyłki leżą w ludzkiej naturze.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 2652 / 387 / 0
A przypominasz sobie, Drogi dziadku, bym kiedykolwiek pisała o ciągach kodeinowych i rzeczach tym podobnych? Jedyne moje wspomnienia związane z kodeiną to walenie 3g podczas przerw od majeczki, ale to było dawno temu.

Co do pomyłek - pomyliłam ostatnio pompkę z resztką H z pompką z resztką meth. Wyjaśnienie tego, jak to się stało pozostaje dla mnie tajemnicą.
  • 292 / 31 / 18
A czy przypadkiem nie jest tak, że zaczynanie od morfiny iv (a nie od kodeiny) znacząco skraca czas autodestrukcji? ;-).
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.