Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1 / / 0
14 marca 2009BuddahLova pisze:
No własnie, dlaczego jako jedyny ten dział nie posiadał takowego wątku ?
Sam nie wiem, lecz zasluguje
  • 480 / 73 / 0
@Baczurpokemon złota łopata dla Ciebie xD
  • 794 / 142 / 0
07 czerwca 2023Sirgo24 pisze:
CALI PAKI to jest ósmy cud świata. Ten zapach, że wali w całym bloku i domu. Ten smak cytrusowy. Żadne zioło nawet z holandii nie może się z tym równać. Wiem, że dyskusja o sklepach jest zabrobiona, ale szukałem trochę na necie, żeby to zamówić i nie znalazłem za dużo informacji. Ciekawe skąd to się pojawiło na rynku i że jest tego aż tyle czy ktoś to prywatnie wysyła czy rzeczywiście są gdzieś sklepy jak z dopalaczami? Czy można takie palenie zamówić do czech albo holandii albo hiszpanii albo do jakiegoś kraju EU legalnie?
To nie jest sprowadzane ze stanów, tzn może jakiś 1% to jest przemyt z USA jednak cała reszta to podróbki.
Po prostu najlepsze zioło ładuje się do tych torebek i sprzedaje jako Cali 3 razy drożej, a reszta idzie jako zwykły haze czyli średniak.

Nie wiem czy mam pecha ale ostatnio to co lata na ulicy to jest albo słabe gówno typu hiszpański outdoor, albo maczanka albo cbd.
Jeszcze niedawno było tak, że prawie wszystko co brałem z ulicy to był kozak. Teraz często trafiam na gówno, jak się pytam dlaczego tak jest to mi mówią żebym wziął Cali jak chce dobre zioło.
  • 1 / / 0
Ktoś wie czym się różni cali od zwykłego?
  • 1455 / 596 / 0
Po co ja kupilem az uncje tego samego palenia , juz mi sie nudzi po roku . Nastepnym razem zamowie z DM ze 2 albo 3 rozne odmiany .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 518 / 103 / 0
12 czerwca 2023visitorQ pisze:
Teraz często trafiam na gówno, jak się pytam dlaczego tak jest to mi mówią żebym wziął Cali jak chce dobre zioło.
Dobre cwaniaczki %-D
  • 155 / 46 / 0
marihuana miała wpływ na to, że wyjebali mnie w Holandii z mieszkania w agencji pracy na bruk i stałem się na chwilę bezdomny. Byłem po niej taką leniwą kluchą, że nie chciało mi się po sobie sprzątać i ignorowałem społeczne zasady współżycia. Oczywiście ludzie, z którymi zmuszony zostałem spędzać czas to druga sprawa. Aktualnie siedzę sobie już w Polszy i jutro mam pierwszy dzień pracy na tartaku. A mówią, że takie nieszkodliwe to diabelskie ziele... %-D
Nie ma, że za mocno.
  • 12672 / 2454 / 0
Bo to jeszcze trzeba umieć używać z głową.
  • 46 / 11 / 0
I tak jak wyrośnie sobie spokojnie w ziemi bez chemii z nasionka :)
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

:papieros: :wino: :psycho: :ojeju: :ręka:
  • 371 / 112 / 0
@tadzykistan , wydaje mi się że ma dużo THC , jak kiedyś miałem to dwa razy mniej cali od zwykłego tematu mnie mocniej robiło, bardziej psychodeliczna faza trochę

Np tak jak jointa ze zwykłego 1:1 z tytoniem, a cali 1:3 i i tak mocniejsze
"Life pain always sexy"
Zablokowany
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.