14 marca 2009BuddahLova pisze: No własnie, dlaczego jako jedyny ten dział nie posiadał takowego wątku ?
07 czerwca 2023Sirgo24 pisze: CALI PAKI to jest ósmy cud świata. Ten zapach, że wali w całym bloku i domu. Ten smak cytrusowy. Żadne zioło nawet z holandii nie może się z tym równać. Wiem, że dyskusja o sklepach jest zabrobiona, ale szukałem trochę na necie, żeby to zamówić i nie znalazłem za dużo informacji. Ciekawe skąd to się pojawiło na rynku i że jest tego aż tyle czy ktoś to prywatnie wysyła czy rzeczywiście są gdzieś sklepy jak z dopalaczami? Czy można takie palenie zamówić do czech albo holandii albo hiszpanii albo do jakiegoś kraju EU legalnie?
Po prostu najlepsze zioło ładuje się do tych torebek i sprzedaje jako Cali 3 razy drożej, a reszta idzie jako zwykły haze czyli średniak.
Nie wiem czy mam pecha ale ostatnio to co lata na ulicy to jest albo słabe gówno typu hiszpański outdoor, albo maczanka albo cbd.
Jeszcze niedawno było tak, że prawie wszystko co brałem z ulicy to był kozak. Teraz często trafiam na gówno, jak się pytam dlaczego tak jest to mi mówią żebym wziął Cali jak chce dobre zioło.
12 czerwca 2023visitorQ pisze: Teraz często trafiam na gówno, jak się pytam dlaczego tak jest to mi mówią żebym wziął Cali jak chce dobre zioło.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.