14 marca 2009BuddahLova pisze: No własnie, dlaczego jako jedyny ten dział nie posiadał takowego wątku ?
07 czerwca 2023Sirgo24 pisze: CALI PAKI to jest ósmy cud świata. Ten zapach, że wali w całym bloku i domu. Ten smak cytrusowy. Żadne zioło nawet z holandii nie może się z tym równać. Wiem, że dyskusja o sklepach jest zabrobiona, ale szukałem trochę na necie, żeby to zamówić i nie znalazłem za dużo informacji. Ciekawe skąd to się pojawiło na rynku i że jest tego aż tyle czy ktoś to prywatnie wysyła czy rzeczywiście są gdzieś sklepy jak z dopalaczami? Czy można takie palenie zamówić do czech albo holandii albo hiszpanii albo do jakiegoś kraju EU legalnie?
Po prostu najlepsze zioło ładuje się do tych torebek i sprzedaje jako Cali 3 razy drożej, a reszta idzie jako zwykły haze czyli średniak.
Nie wiem czy mam pecha ale ostatnio to co lata na ulicy to jest albo słabe gówno typu hiszpański outdoor, albo maczanka albo cbd.
Jeszcze niedawno było tak, że prawie wszystko co brałem z ulicy to był kozak. Teraz często trafiam na gówno, jak się pytam dlaczego tak jest to mi mówią żebym wziął Cali jak chce dobre zioło.
12 czerwca 2023visitorQ pisze: Teraz często trafiam na gówno, jak się pytam dlaczego tak jest to mi mówią żebym wziął Cali jak chce dobre zioło.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina