14 marca 2009BuddahLova pisze: No własnie, dlaczego jako jedyny ten dział nie posiadał takowego wątku ?
07 czerwca 2023Sirgo24 pisze: CALI PAKI to jest ósmy cud świata. Ten zapach, że wali w całym bloku i domu. Ten smak cytrusowy. Żadne zioło nawet z holandii nie może się z tym równać. Wiem, że dyskusja o sklepach jest zabrobiona, ale szukałem trochę na necie, żeby to zamówić i nie znalazłem za dużo informacji. Ciekawe skąd to się pojawiło na rynku i że jest tego aż tyle czy ktoś to prywatnie wysyła czy rzeczywiście są gdzieś sklepy jak z dopalaczami? Czy można takie palenie zamówić do czech albo holandii albo hiszpanii albo do jakiegoś kraju EU legalnie?
Po prostu najlepsze zioło ładuje się do tych torebek i sprzedaje jako Cali 3 razy drożej, a reszta idzie jako zwykły haze czyli średniak.
Nie wiem czy mam pecha ale ostatnio to co lata na ulicy to jest albo słabe gówno typu hiszpański outdoor, albo maczanka albo cbd.
Jeszcze niedawno było tak, że prawie wszystko co brałem z ulicy to był kozak. Teraz często trafiam na gówno, jak się pytam dlaczego tak jest to mi mówią żebym wziął Cali jak chce dobre zioło.
12 czerwca 2023visitorQ pisze: Teraz często trafiam na gówno, jak się pytam dlaczego tak jest to mi mówią żebym wziął Cali jak chce dobre zioło.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.