HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 7 / 0
Radziłbym wstrzymać się z zamówieniami produktów HHC-O. Przedwczoraj dostałem pismo z prokuratury odnośnie wszczęcia postępowania w sprawie sprzedaży produktów HHC-O przez pewien sklep (pewnie dostali wszyscy kupujący w tym sklepie).
Czy ktoś ma doświadczenie z H4CBD które jest jeszcze legalne?
  • 4 / / 0
Proszę cytować swoje źródła. W rzeczywistości terapia zdrowotna tymczasowo wstrzymała obecność Allegro... Ale ogólnie rzecz biorąc, wszystko wygląda dobrze dla serwisu. basketball stars
  • 4 / / 0
siemano mam pytanko. Czy po zapaleniu CBD z <0,2% THC to THC wyjdzie na testach na dragi?
  • 999 / 183 / 0
@mikirockstar pytasz o CBD w temacie z HHC.Czy chodzi Ci o HHC?
Co do Twojego pytania to nwm ile byś musiał wypalić żeby coś wyszło,raczej nie realne.Ewentualnie byś pił kilka butelek 10ml olejku codziennie.

Stosował ktoś z Was te h4cbd?Jak porównujcie względem CBD?H4CBD na o taki syntetyczny odpowiednio cbd chyba.
  • 65 / 17 / 0
Cześć,
W zeszłym roku pisałem, że HHC-O jest legalne, natomiast warto wyraźnie zaznaczyć, że od 5 maja 2023 roku, HHC-O tak samo jak HHC -> NIE JEST W POLSCE LEGALNE.

Jeśli ktoś w tym wątku zamierza się pytać czy z moją paczką będą problemy, czy coś, to TAK, mogą być problemy. Pod koniec roku 2022 GIF złożył do Ministra Zdrowia sugestię, żeby HHC-O też umieścić w wykazie substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych.

W kwietniu 2023 Minister Zdrowia wydał rozporządzenie w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych, i umieścił również HHC-O razem z HHC w grupie I-P.

Nie ufajcie allegro i sprzedawcom zapewniającym o legalności. Nikomu źle nie życzę, mam nadzieję, że nikomu tu się nic złego nie przydarzy, ale bądźcie przygotowani w razie czego. Pozdrawiam.
  • 999 / 183 / 0
Jeszcze zostało legalne hhc-p i h4cbd.
  • 3 / / 0
17 czerwca 2023tajemniczy25 pisze:
Mi przyszedł carts hhc-o od magia czarownicy.Wczesniej paliłem susz hhc-o 19% i było fajnie czuć ale tym hhc-o 95% można się naprawdę porobić.

Ile czekałeś na wysyłkę od nich
  • 999 / 183 / 0
@Warzyw zamówienie złożyłem w poniedziałek i cały czas cisza z ich strony.Myślałem że przestali działać a tu w piątek wpada kurier.
  • 31 / 7 / 0
27 czerwca 2023FanatykLekarstwa pisze:
Cześć,
W zeszłym roku pisałem, że HHC-O jest legalne, natomiast warto wyraźnie zaznaczyć, że od 5 maja 2023 roku, HHC-O tak samo jak HHC -> NIE JEST W POLSCE LEGALNE.

Jeśli ktoś w tym wątku zamierza się pytać czy z moją paczką będą problemy, czy coś, to TAK, mogą być problemy. Pod koniec roku 2022 GIF złożył do Ministra Zdrowia sugestię, żeby HHC-O też umieścić w wykazie substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych.

W kwietniu 2023 Minister Zdrowia wydał rozporządzenie w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych, i umieścił również HHC-O razem z HHC w grupie I-P.

Nie ufajcie allegro i sprzedawcom zapewniającym o legalności. Nikomu źle nie życzę, mam nadzieję, że nikomu tu się nic złego nie przydarzy, ale bądźcie przygotowani w razie czego. Pozdrawiam.
Pisałem o tym wcześniej.
Nie mogę natomiast pojąć jak to jest że taki serwis jak allegro dopuszcza u siebie sprzedaż narkotyków :) Dalej można na różnych aukcjach dostać zarówno HHC jak i HHC-O.
HHC-P i H4CBD dalej legalne ale to jest kwestia czasu i też to dopiszą do listy. Pozostają greenout-y i dekarboksylacja CBD ;)
  • 6 / 1 / 0
Siemka, można zamawiać z [cut, źródło - surv] bez przypału i czy jakieś ryzyko oprócz stracenia paczki jest?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.