Czy ktoś ma doświadczenie z H4CBD które jest jeszcze legalne?
Co do Twojego pytania to nwm ile byś musiał wypalić żeby coś wyszło,raczej nie realne.Ewentualnie byś pił kilka butelek 10ml olejku codziennie.
Stosował ktoś z Was te h4cbd?Jak porównujcie względem CBD?H4CBD na o taki syntetyczny odpowiednio cbd chyba.
W zeszłym roku pisałem, że HHC-O jest legalne, natomiast warto wyraźnie zaznaczyć, że od 5 maja 2023 roku, HHC-O tak samo jak HHC -> NIE JEST W POLSCE LEGALNE.
Jeśli ktoś w tym wątku zamierza się pytać czy z moją paczką będą problemy, czy coś, to TAK, mogą być problemy. Pod koniec roku 2022 GIF złożył do Ministra Zdrowia sugestię, żeby HHC-O też umieścić w wykazie substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych.
W kwietniu 2023 Minister Zdrowia wydał rozporządzenie w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych, i umieścił również HHC-O razem z HHC w grupie I-P.
Nie ufajcie allegro i sprzedawcom zapewniającym o legalności. Nikomu źle nie życzę, mam nadzieję, że nikomu tu się nic złego nie przydarzy, ale bądźcie przygotowani w razie czego. Pozdrawiam.
17 czerwca 2023tajemniczy25 pisze: Mi przyszedł carts hhc-o od magia czarownicy.Wczesniej paliłem susz hhc-o 19% i było fajnie czuć ale tym hhc-o 95% można się naprawdę porobić.
Ile czekałeś na wysyłkę od nich
27 czerwca 2023FanatykLekarstwa pisze: Cześć,
W zeszłym roku pisałem, że HHC-O jest legalne, natomiast warto wyraźnie zaznaczyć, że od 5 maja 2023 roku, HHC-O tak samo jak HHC -> NIE JEST W POLSCE LEGALNE.
Jeśli ktoś w tym wątku zamierza się pytać czy z moją paczką będą problemy, czy coś, to TAK, mogą być problemy. Pod koniec roku 2022 GIF złożył do Ministra Zdrowia sugestię, żeby HHC-O też umieścić w wykazie substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych.
W kwietniu 2023 Minister Zdrowia wydał rozporządzenie w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych, i umieścił również HHC-O razem z HHC w grupie I-P.
Nie ufajcie allegro i sprzedawcom zapewniającym o legalności. Nikomu źle nie życzę, mam nadzieję, że nikomu tu się nic złego nie przydarzy, ale bądźcie przygotowani w razie czego. Pozdrawiam.
Nie mogę natomiast pojąć jak to jest że taki serwis jak allegro dopuszcza u siebie sprzedaż narkotyków :) Dalej można na różnych aukcjach dostać zarówno HHC jak i HHC-O.
HHC-P i H4CBD dalej legalne ale to jest kwestia czasu i też to dopiszą do listy. Pozostają greenout-y i dekarboksylacja CBD ;)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.