HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
magiaczarownicy zamawiałem tydzień temu i jest OK, teraz (wczoraj) wziąłem z alledrogo od MocZnatury niby w opisie HHC-P, ale raczej to jest dobre HHC-0, co nie zmienia faktu, że mam już 3 peny po ok 100zł które działają jak THC (podobnie) i starczą mi na długooo... :) aczkolwiek nie do końca podoba mi się profil ujarania po tym całym HHC, niby podobne do THC, ale coś jakoś jest inaczej, chciałem czegoś w miarę dyskretnego/szybkiego aby nie męczyć się jointami, lufkami itp. wieczorkiem przed filmem, czy przed graniem, ale jakoś tak dziwne po tym są wkrętki, no nie wiem może kwestia czasu aby się na to przerzucić tak porządnie, no i mam wrażenie, że na drugi dzień rano też jest gorzej niż po zwykłej THC. Mam już 3 różne smaki/rodzaje , ale generalnie to działanie raczej takie samo wszędzie.

Czy ktoś zamawiał od healththerapy HHC-P ? Bo różnica w cenie jest masakryczna u nich 279zł, na alledrogo od MocZnatury jest za 120zł, ale mam wrażenie, że to nie jest HHC-P tylko HHC-0.
  • 243 / 24 / 0
widzę że saltypot wycofało hhc-o z swojej oferty. teraz sprzedają hhc-p
jestem obłąkany
  • 31 / 6 / 0
13 czerwca 2023Ćbvn pisze:
12 czerwca 2023mastablasta pisze:
Uważajcie na mieście z HHC-O bo od połowy maja jest u nas nielegalne :) (20 kwietnia była podpisana ustawa i weszła w życie po 14 dniach).
Chyba większość nie ma świadomości (tak jak ja).
Nie mogę też tego pojąć czemu sklepy dalej to sprzedają, sklep z THC też sobie mogę otworzyć mimo że nielegal :) ?
Można prosić o jakieś źródło? Faktycznie healththerapy ma zawieszone konto na allegro od jakiegoś czasu...Mimo to stronka ma się dobrze.

@up
Polecam wlasnie healththerapy. Miałem od nich sam kartridż a od niedawna mam jednorazowy vapek i wszystko jest cacy :D
Tutaj zmiany w ustawie =>
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/downl ... 230744.pdf

Ja i tak mam obawy że nikt tego nie kontroluje. Czy ktoś w PL robi dokładne badania na HHC/HHC-O?
Tak naprawdę sklepy mogą zmienić tylko info na opakowaniu a sprzedawać dalej HHC czy HHC-O, a na opakowaniu będzie że to HHC-P ;)
Zresztą na allegro dalej można kupić HHC które jest od dawna nielegalne, więc ja nie wiem jak to wszystko funkcjonuje :)
  • 5 / / 0
Re: HHC
Nieprzeczytany post autor: suzue »
09 czerwca 2023Pingwino pisze:
Wziąłeś pod uwagę tolerancję?
akurat testowane było po przerwie i od hhco i od thc, więc na pewno nie chodzi tu o tolerancje
11 czerwca 2023mastablasta pisze:
09 czerwca 2023suzue pisze:
Czy ktoś też spotkał się z znacznie obniżoną mocą działania w jednorazówkach od HT? Miałam już wcześniej dwa inne (watermelon i apple) i oba działały zajebiście, dwa-trzy buchy i już było czuć działanie. Zadowolona jakością i wydajnością kupiłam kolejny (blueberry moby dick), który jest o wiele słabszy. Mogę wziąć 5-10 buchów a i tak efekt nie jest tak zadowalający jak przy tamtych poprzednich.. Czy to może być wina samej odmiany, smaku, czy trafił mi się jakiś gorszy egzemplarz?
Napisz do nich, są bardzo w porządku. Może trafił się jakiś kiepski egzemplarz i Ci wymienią, albo przyślą nowy. Ja kiedyś trafiłem paczkę ze sztuką gdzie było mnóstwo łodyg (koło 0,3g) i przy następnych zakupach dołożyli mi sztukę w ramach rekompensaty.
Ja nigdy u nich nie trafiłem lipy ale kupuje głównie wkłady.
Co innego z Saltypot gdzie już raczej zakupów nie zrobię (wkład totalna lipa a susze się jeszcze broniły, ale ostatnio i te droższe dla mnie były słabe).
Kurcze myślałam nad tym na początku, ale finalnie tego nie zrobiłam. Teraz jakiś ponad miesiąc po zamówieniu i wypaleniu 3/4 chyba nie ma co XD
  • 9 / 1 / 0
Siema zamówiłem dzis carta hhc-o z HT, myślicie że będą jakieś problemy z dostawa (paczkomat)?
  • 50 / 4 / 0
Ja dzisiaj odbierałem paczkę z HHC i paczka była otwarta z czerwoną naklejką "pakowane pod nadzorem kamer", nie wiedziałem co to więc uciekłem bo bałem się że zaraz mnie zawiną, ale z tego co przeczytałem to sprzedawca to nakleił i chujowo zapakował.
  • 9 / 1 / 0
wlasnie odebralem swoja pake i bez problemów, niedługo test będzie
  • 959 / 175 / 0
Mi przyszedł carts hhc-o od magia czarownicy.Wczesniej paliłem susz hhc-o 19% i było fajnie czuć ale tym hhc-o 95% można się naprawdę porobić.
  • 9 / 1 / 0
@tajemniczy25 nie miales zadnych problemow z dostawa u nich, bo nie wiem czy zamowić wiekszą ilość bezpiecznie?
  • 959 / 175 / 0
@joseguap0 złożyłem zamówienie a z ich strony cisza,pisałem do nich ale brak odpowiedzi.Po 4 dniach od złożenia zamówienia wysłali mi towar.Także wszystko działa,paki latają jak trzeba
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).