Czy ktoś ma doświadczenie z H4CBD które jest jeszcze legalne?
Co do Twojego pytania to nwm ile byś musiał wypalić żeby coś wyszło,raczej nie realne.Ewentualnie byś pił kilka butelek 10ml olejku codziennie.
Stosował ktoś z Was te h4cbd?Jak porównujcie względem CBD?H4CBD na o taki syntetyczny odpowiednio cbd chyba.
W zeszłym roku pisałem, że HHC-O jest legalne, natomiast warto wyraźnie zaznaczyć, że od 5 maja 2023 roku, HHC-O tak samo jak HHC -> NIE JEST W POLSCE LEGALNE.
Jeśli ktoś w tym wątku zamierza się pytać czy z moją paczką będą problemy, czy coś, to TAK, mogą być problemy. Pod koniec roku 2022 GIF złożył do Ministra Zdrowia sugestię, żeby HHC-O też umieścić w wykazie substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych.
W kwietniu 2023 Minister Zdrowia wydał rozporządzenie w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych, i umieścił również HHC-O razem z HHC w grupie I-P.
Nie ufajcie allegro i sprzedawcom zapewniającym o legalności. Nikomu źle nie życzę, mam nadzieję, że nikomu tu się nic złego nie przydarzy, ale bądźcie przygotowani w razie czego. Pozdrawiam.
17 czerwca 2023tajemniczy25 pisze: Mi przyszedł carts hhc-o od magia czarownicy.Wczesniej paliłem susz hhc-o 19% i było fajnie czuć ale tym hhc-o 95% można się naprawdę porobić.
Ile czekałeś na wysyłkę od nich
27 czerwca 2023FanatykLekarstwa pisze: Cześć,
W zeszłym roku pisałem, że HHC-O jest legalne, natomiast warto wyraźnie zaznaczyć, że od 5 maja 2023 roku, HHC-O tak samo jak HHC -> NIE JEST W POLSCE LEGALNE.
Jeśli ktoś w tym wątku zamierza się pytać czy z moją paczką będą problemy, czy coś, to TAK, mogą być problemy. Pod koniec roku 2022 GIF złożył do Ministra Zdrowia sugestię, żeby HHC-O też umieścić w wykazie substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych.
W kwietniu 2023 Minister Zdrowia wydał rozporządzenie w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych, i umieścił również HHC-O razem z HHC w grupie I-P.
Nie ufajcie allegro i sprzedawcom zapewniającym o legalności. Nikomu źle nie życzę, mam nadzieję, że nikomu tu się nic złego nie przydarzy, ale bądźcie przygotowani w razie czego. Pozdrawiam.
Nie mogę natomiast pojąć jak to jest że taki serwis jak allegro dopuszcza u siebie sprzedaż narkotyków :) Dalej można na różnych aukcjach dostać zarówno HHC jak i HHC-O.
HHC-P i H4CBD dalej legalne ale to jest kwestia czasu i też to dopiszą do listy. Pozostają greenout-y i dekarboksylacja CBD ;)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.