Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Ktoś z Warszawy ma ochotę ruszyć na poszukiwania z nowicjuszem? :-)
  • 158 / / 0
Jakbym mial czas to czemu nie. Byłoby nas już 3 ;)
:extasy: :extasy:
  • 3961 / 149 / 0
Patashnik pisze:
@owcz4r

mam dobrą miejscówkę ale trochę dalej. daj znaka to sie podzielimy. Bedziesz mial troche dalej do mojej, ale ja do twojej z Łodzi też :)
tez mam miejscowke pod łodzia gdzie w godzine szlo uzbierac kilkadziesiat sztuk aczkolwiek juz 3 lata tam nie bylem.
niedojebanie genetyczne
  • 31 / 2 / 0
ktos ze slaska ?

po dwuletniej przerwie mysle ze znowu jestem gotowy na grzybobranie :)

okolice rybnika, jastrzebia :)
WolneGrzyby !
  • 2 / / 0
ktoś z trójmiasta jest moze?
  • 1009 / 42 / 0
Tychy?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 5 / / 0
Kiedy sezon już się zacznie, poszukuję grzybiarza z okolic Bielska-Białej.
  • 261 / 8 / 17
Jest ktoś chętny na całodniową/ kilkudniową wyprawę po Bieszczadach w poszukiwaniu łysiczek? :cool:
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
  • 361 / 41 / 0
Pierdol wszystko, jedź w Bieszczady :D hahaha

A serio, są już? Nie za wcześnie? ;)
  • 1329 / 59 / 0
Ja jestem, ale gdzieś pod koniec września.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.