Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Ktoś z Warszawy ma ochotę ruszyć na poszukiwania z nowicjuszem? :-)
  • 158 / / 0
Jakbym mial czas to czemu nie. Byłoby nas już 3 ;)
:extasy: :extasy:
  • 3964 / 150 / 0
Patashnik pisze:
@owcz4r

mam dobrą miejscówkę ale trochę dalej. daj znaka to sie podzielimy. Bedziesz mial troche dalej do mojej, ale ja do twojej z Łodzi też :)
tez mam miejscowke pod łodzia gdzie w godzine szlo uzbierac kilkadziesiat sztuk aczkolwiek juz 3 lata tam nie bylem.
niedojebanie genetyczne
  • 31 / 2 / 0
ktos ze slaska ?

po dwuletniej przerwie mysle ze znowu jestem gotowy na grzybobranie :)

okolice rybnika, jastrzebia :)
WolneGrzyby !
  • 2 / / 0
ktoś z trójmiasta jest moze?
  • 1009 / 42 / 0
Tychy?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 5 / / 0
Kiedy sezon już się zacznie, poszukuję grzybiarza z okolic Bielska-Białej.
  • 261 / 8 / 17
Jest ktoś chętny na całodniową/ kilkudniową wyprawę po Bieszczadach w poszukiwaniu łysiczek? :cool:
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
  • 361 / 41 / 0
Pierdol wszystko, jedź w Bieszczady :D hahaha

A serio, są już? Nie za wcześnie? ;)
  • 1329 / 60 / 0
Ja jestem, ale gdzieś pod koniec września.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.