Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
17 grudnia 2020DrugDaniel420 pisze: Witam, od ostatniego lotu który trwał trzy dni męczą mnie następujące dolegliwości. Od piecu dni nic nie brałem i przez te pięć dni czuje ucisk w sercu, przy większym wdechu albo jak się przeciągam i rozciąga się mięsień klatki. Serce bije mocno ale bez jakiejs tarchykardii, cały czas ten ucisk co to może być?
Zmagam się z dość silnymi (7/10) bólami głównie kolan, ale po ,,regularnych,, moich dawkach odczuwam ulgę. Pisząc 7/10 mam na myśli głównie noce, czasami wolę się nie kłaść bo wiem że wiążę się to z późniejszym bólem bez szczura.
Jakieś rady? :/
Chyba ze szukasz pretekstu do ćpania, wtedy polecam kolagen w tabletkach na dłuższe posiedzenia by nie wyrządzić większych szkud.
Miłej zabawy.
zamiast opio może medyczna marihuana, działa przeciwbólowo ale musisz doczytac czy dotyczy również stawów
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.