Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
17 grudnia 2020DrugDaniel420 pisze: Witam, od ostatniego lotu który trwał trzy dni męczą mnie następujące dolegliwości. Od piecu dni nic nie brałem i przez te pięć dni czuje ucisk w sercu, przy większym wdechu albo jak się przeciągam i rozciąga się mięsień klatki. Serce bije mocno ale bez jakiejs tarchykardii, cały czas ten ucisk co to może być?
Zmagam się z dość silnymi (7/10) bólami głównie kolan, ale po ,,regularnych,, moich dawkach odczuwam ulgę. Pisząc 7/10 mam na myśli głównie noce, czasami wolę się nie kłaść bo wiem że wiążę się to z późniejszym bólem bez szczura.
Jakieś rady? :/
Chyba ze szukasz pretekstu do ćpania, wtedy polecam kolagen w tabletkach na dłuższe posiedzenia by nie wyrządzić większych szkud.
Miłej zabawy.
zamiast opio może medyczna marihuana, działa przeciwbólowo ale musisz doczytac czy dotyczy również stawów
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.