Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
17 grudnia 2020DrugDaniel420 pisze: Witam, od ostatniego lotu który trwał trzy dni męczą mnie następujące dolegliwości. Od piecu dni nic nie brałem i przez te pięć dni czuje ucisk w sercu, przy większym wdechu albo jak się przeciągam i rozciąga się mięsień klatki. Serce bije mocno ale bez jakiejs tarchykardii, cały czas ten ucisk co to może być?
Zmagam się z dość silnymi (7/10) bólami głównie kolan, ale po ,,regularnych,, moich dawkach odczuwam ulgę. Pisząc 7/10 mam na myśli głównie noce, czasami wolę się nie kłaść bo wiem że wiążę się to z późniejszym bólem bez szczura.
Jakieś rady? :/
Chyba ze szukasz pretekstu do ćpania, wtedy polecam kolagen w tabletkach na dłuższe posiedzenia by nie wyrządzić większych szkud.
Miłej zabawy.
zamiast opio może medyczna marihuana, działa przeciwbólowo ale musisz doczytac czy dotyczy również stawów
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.