Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5 / / 0
Witam,
Może ktoś idzielić info na temat piguł mcdonalds?
  • 100 / 4 / 0
Znajomy odsiadujący spory wyrok prosił abym zaopiekował się jego dziećmi pod nieobecność:

[ external image ]

Wie ktoś coś o tych tabletkach? Wydaje mi się, sądząc po tym jak były zapakowane, że pochodzą z Holandii.
Po ile chodzą takie piguły bo nie mogę sam zjeść całego tysiąca ;]
Uwaga! Użytkownik walkmanowiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 466 / 10 / 0
od 15zł/1szt w zwyż w detalu... Nie jadlem tych, ale pamietam ze raz trafilem na domino ktorych jedna tabletka byla tak duza i prostokatna ze nie dało się jej całej zjeść na raz. Byly trzeba ją rozwalić i po pół walic
  • 1 / / 0
PannaAnna pisze:
Witam,

Czy one wyglądaja tak??

[ external image ]

Mam pytanie odnośnie syntetycznych piguł, które się ostatnio pojawiaja. Sprzedaż główna z Wrocławia. Są Android, UPS, Duszki, Chupa Chups, wspomniene MC Donalds. Czy ktoś już na nie natrafił, lub probował??

Np, http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/12 ... recja.html

http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/14 ... recja.html
  • 61 / / 0
3majmysie pisze:
Okrągłe, twarde niebieskie VW z podziałką.
Wie ktoś co w nich siedzi ?
From NL
Jak zwykle muszę wszystko sam testować organoleptycznie %-D

Po zjedzonej połówce było mega pluszowo, dojedzona później połówka wypierdoliła mnie do krainy OZ :heart:

GRUBO ponad 200 mg muszą mieć :*)
Swoje żarłem, swoje wiem ( ;
*Później dodam foto*
Molly I :heart: You !
  • 36 / / 0
PannaAnna pisze:
Witam,
Tu na temat żółtych,dużych,okragłych, z wypukłym logiem MC. Nie wiem na 100% co w nich jest, od znajomych słyszałam, ze odczucia porównywalne do bombki z 4MMC, a gdzies w czeluściach internetu trafiłam na post, ze sa na mahomecie i MDMA.
ecstasy-opisy-pigu-t119-1260.html

Tu o żółtych, dużych, okrągłych, z wklęsłym logiem MC. Skład również w 100% mi nie znany, ale znowu słyszałam,że to 2C-P.
post1814987.html#p1814987
http://www.drogen-info-berlin.de/images ... _pille.png a te pierwsze wyglądały identycznie tylko z wypukłym logiem.
You have the most beautiful mind !
  • 2 / / 0
PopekCzyToTy pisze:
Ktoś coś o różowych ślimakach?
Troche odkopuje ale... Było ich w ostatnim czasie sporo i każdemu smakowały.
  • 88 / 1 / 0
Niebieskie diamenty ktoś jadł?
  • 466 / 10 / 0
m4t3k1 pisze:
Niebieskie diamenty ktoś jadł?
zajebiste nawet sie nie zastanawiaj
  • 1 / / 0
Czy ktos testował [niebieskie smerfy]? Podobno Holandia lepiej wrzucac po poł ???
Pisz dokładnie o co Ci chodzi - Fuko
Uwaga! Użytkownik SMERFblue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.