Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 245 / 21 / 0
Wysokieloty pisze:
Te slimaki sa jedne z lepszych jakie jadlem. Jezeli jestes laik spróbuj pierw połówke. Obstawiam ze te slimaki sa 200. Jadlem rozowe slimaki, fioletowe i wszystkie byly takie jakby plaskie a te slimaki sa w chuj grube w porownaniu do innych.
Możesz coś powiedzieć o teraźniejszych różowych ślimakach? Jak cenowo to wygląda gdzieś w Nibylandii? Jak z dawkowaniem bez tolerki?

Z góry dzięki
A KTO, KURWA!?
  • 3 / / 0
Bydgoszcz: intensywnie niebieskie, okrągłe, z możliwością podzielenia na pół, wytłoczony krzyż maltański. Ktoś coś?
Uwaga! Użytkownik Nodd nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 6 / 0
wowek pisze:
Zielone dynie, miał ktoś z tym do czynienia ?
Dla mnie bomba, pisałem dwie strony wcześniej, rzekomo przybyły z Holandii. Będę dzisiaj drugi raz testował, ale mogę potwierdzić: MDMA albo coś równie dobrego.
alkohol, heroina, kokaina.
  • 56 / 3 / 0
O terazniejszych rózowych sie nie wypowiem bo na sylwka ost raz jadlem rozowe slimaki. Zle nie byly ale dupy tez nie urywały :P
  • 413 / 10 / 0
zagraniczne domino w różnych kolorach? :>
  • 466 / 10 / 0
trąpka pisze:
zagraniczne domino w różnych kolorach? :>
z domino jest taka lipa ze kazda innaczej kopie, jadlem domino pomaranczowe wykonane mega profesionalnie nic nie działało, jadlem domino rozowo/pomaranczowe tabletka tak duzo ze ledwo sie ja dalo połknąc i w fatalnym stanie a tak mnie zmieliła ze japierdole :gun:
  • 1 / / 0
witam, spotkałem się z czymś takim: http://i57.tinypic.com/n5h7o0.jpg

miał ktoś do czynienia z takimi pigułkami?
  • 61 / / 0
Okrągłe, twarde niebieskie VW z podziałką.
Wie ktoś co w nich siedzi ?
From NL
Molly I :heart: You !
  • 36 / / 0
Nazwa: grzybki mario
Kolor: zielony
Kształt: grzybek
Gdzie kupione: ślask
Kiedy kupione: 16/17.07.2015
Sposób przyjęcia: jedna doustnie
Opis działania: Działanie dosyć dziwne, lekkie pobudzenie, w środku uczucie takiej dziwnej euforycznej przyjemności, miękki dotyk, uczucie szcześcia.
Ocena działania: 6/10
Dodatkowe komentarze: ponoć z alkoholem wykazują lepsze działanie

Nazwa:?
Kolor: ostry zielony
Kształt: malutkie kółko
Gdzie kupione: woodstock/przywiezione z holandii
Kiedy kupione:30.07 .2015
Sposób przyjęcia: jedna doustnie
Opis działania: Prawie natychmiastowe działanie, pobudzenie, spuchnięte palce, chęć wyprzytulania i obdarzenia miłością całego świata, euforia, empatia, niesamowite uczucie radosci/szczęścia, niesamowity dotyk, wszystko było takie miekkie i przyjemne.
Ocena działania: 12/10
Dodatkowe komentarze: Próbowaliśmy dopytac się na czym zrobione sa te piguły, odpowiedziano nam, ze na "kwasie". Przywiezione zostały z Holandii. Jeśli ktoś cokolwiek o nich słyszał to relacją nie pogardzę : )

Nazwa: McDonalds (wklęsłe)
Kolor: żółty
Kształt: kółko
Gdzie kupione: ślask
Kiedy kupione: 05.2015
Sposób przyjęcia: pół doustnie
Opis działania: Działanie prawie nieodczuwalne, lekkie pobudzenie na początku, później już tylko zmęczenie, zasnęłam bez problemu.
Ocena działania: 1/10
Dodatkowe komentarze: możliwe, ze działanie było zmniejszone przez tolerancje, choć wątpię, lub przez małą dawkę.
You have the most beautiful mind !
  • 50 / 7 / 0
Jestem w posiadaniu dwóch sztuk różowych piguł w kształcie puszki coca-coli z tymże wygrawerowanym napisem, napis dwustronny, wykonanie staranne. Zakupione w okolicach Poznania, wielkość tak na oko większe od dwóch acatarów obok siebie położonych, mniejsze od tabletki antidolu. Ktoś coś wie o nich?
Uwaga! Użytkownik Kurwiran nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.