Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
prawdopodobnie przez Twoje porytko, każdy z kolei z otoczenia oddaję na Ciebie ciepły mocz, daj se spokój i odpocznij
08 grudnia 2022DelicSajko pisze: Ja jak waliłem to przez całą fazę owoce - banany, mandarynki i czasem jabłka. Do tego magnez i witamina c.
Na koniec szejk z w/w + często mrożone owoce do tego. Po takim cudzie czuć w całym ciele jak wraca życie.
Ewentualnie zupa jarzynowa, zajebiście jak czuć to w żołądku+ ciepło się rozchodzi po ciele.
Herbata rumiankowa spoko, do tego sok z cytryny i mięta.
Kumpel mój nigdy nic nie wcina i potem ledwo żyje, u mnie zwały zawsze umiarkowane, chyba że pity alkohol to wtedy słabo bardzo jest.
Ile madopru brać? Przed, po, w trakcie, czy wszystko na raz? I jak to zrobić, aby mnie nie zabiło bo nie wiem na ile mocniejsze jest to od zwykłej l-dopy i czy mnie do zawało serca albo padaczki nie doprowadzi.
Dodam, że ja grzecznie nie dorzucam, biorę raz i nigdy nie powyżej 100mg amfetaminy netto. Wiem, że to nie dużo i bez dorzucania jakichś zjazdów nie ma wielkich, ale podatny na nie jestem, a nie mam czasu, żeby sobie zrobić day-off od wysiłku intelektualnego, cały czas muszę być w formie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Bardzie bym ci polecał kwetiapinę na spanie i 200mg sulpirydu na rano.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.