Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
prawdopodobnie przez Twoje porytko, każdy z kolei z otoczenia oddaję na Ciebie ciepły mocz, daj se spokój i odpocznij
08 grudnia 2022DelicSajko pisze: Ja jak waliłem to przez całą fazę owoce - banany, mandarynki i czasem jabłka. Do tego magnez i witamina c.
Na koniec szejk z w/w + często mrożone owoce do tego. Po takim cudzie czuć w całym ciele jak wraca życie.
Ewentualnie zupa jarzynowa, zajebiście jak czuć to w żołądku+ ciepło się rozchodzi po ciele.
Herbata rumiankowa spoko, do tego sok z cytryny i mięta.
Kumpel mój nigdy nic nie wcina i potem ledwo żyje, u mnie zwały zawsze umiarkowane, chyba że pity alkohol to wtedy słabo bardzo jest.
Ile madopru brać? Przed, po, w trakcie, czy wszystko na raz? I jak to zrobić, aby mnie nie zabiło bo nie wiem na ile mocniejsze jest to od zwykłej l-dopy i czy mnie do zawało serca albo padaczki nie doprowadzi.
Dodam, że ja grzecznie nie dorzucam, biorę raz i nigdy nie powyżej 100mg amfetaminy netto. Wiem, że to nie dużo i bez dorzucania jakichś zjazdów nie ma wielkich, ale podatny na nie jestem, a nie mam czasu, żeby sobie zrobić day-off od wysiłku intelektualnego, cały czas muszę być w formie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Bardzie bym ci polecał kwetiapinę na spanie i 200mg sulpirydu na rano.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.