Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 348 / 9 / 0
mnie potrzymało z 1,5h po 100mg IV. Ale nie polecam zaczynać od takich dawek :P trzeba sporo tego przerobić, żeby wiedzieć czy na tak duże dawki można sobie pozwolić. /
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1817 / 107 / 0
To i tak mało,półtorej godziny?a jest szansa ze mnie potrzyma z 2-3.Jeszcze jedno nadaje się ta a-pvp na dyskotekę,podrywał ktoś po tym laski?idzie?Jak siekne 2,3 sety to mnie nie potrzyma 2-3 godzinki?
  • 4 / / 0
To dziwne. Moja alfa dziala z o wiele wiele dluzej. To znaczy sama euforia i stymulacja kilka godzin ale cisnienia nie mozna z 24 godziny. Kilka osob ode mnie juz do szpitala jechalo zbic ciśnienie. Do tego ma straszny zapach jak zmywacz do paznokci i mam to w krysztalowych kulkach bezbarwnych.
  • 1857 / 70 / 80
Eliot nie bierz tego jeśli chodzi ci o jakąś substancje na imprezy. Po tym człowiek wogóle sie nie nadaje do życia między ludźmi. Powiem tak panna jakby cie zobaczyła to by spierdoliła.
Działanie pozytywne zamyka sie w 1,5h od przyjęcia, ale negatywne ciągnie sie jeszcze kolejne 4-6h.
No i powiększenie dawki nie jest tutaj dobrym pomysłem bo duże dawki totalnie rozdupcają, w sensie że to nawet nie jest fajne, poprostu jesteś w stanie przedawkowania stymulantów.
  • 195 / 2 / 0
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale chcesz zajebać 200-300mg a-PVP? :nuts: Jeżeli bierzesz pierwszy raz to 80 sniffem wypierdoli Cię w kosmos, nawet z tolerką na stymulanty. Potrzyma Cię z 1,5h i poczujesz, że trzeba dorzucić, bo humor zacznie słabnąć mimo nadal utrzymującego się speeda. Wg mnie do klubu nadaje się jak najbardziej jeżeli dopiero zaczynamy przygodę z alfą. Weź w kiblu w klubie 60mg, idź po piwo i stolika już szukać nie musisz bo raczej nie usiedzisz. Tylko nie szuraj przed klubem, bo ochrona zobaczy, że jesteś naspidowany i będziesz się musiał włóczyć po spelunach.
  • 187 / 1 / 0
Jak wygląda dawkowanie na alfe żeby podbić stymulację przy 4-BMC?

4 bmc będzie większa dawka ok 250mg i czy 20mg alfy sniffem doda troszkę stymulacji nie psując efektów brefedronu?
  • 195 / 2 / 0
20 będzie idealnie ;)
  • 1893 / 181 / 0
WuWuA32 pisze:
Jak jest z waporyzacją 4f-pvp od nowego Vendora? Da się ją waporyzować tak jak zwykłą alfę? Dostałem gratis i nie wiem czy próbować ;-)
Da się, ale moim zdaniem to najsłabsza ROA, sporo tego spaliłem i nie poklepało mnie za bardzo. Testowałem wapo, sniff, bombę, kuper, IMHO P.R. wchodzi najlepiej.
  • 187 / 1 / 0
Właśnie jestem po miksie brefedronu z 2x alfa po 25mg. Do tego jeszcze jakaś kreska mef
Myślałem, że 2mg eti mnie uspi, lecz się pomyliłem.
Zarzuciłem następne 2mg eti i zobaczymy
  • 610 / 133 / 0
eti akurat nie należy do mocarzy to nie dziwię się że Cię nie zmogły.Mnie po alfie kładzie tylko klon : połówka 2 mg wystarczy.Żarłem po 3-4 różne benzo lub neuroleptyki i nic nie działało.Teraz już nawet nie marnuje tabsów na alfę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.