Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 352 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
a nie jest zakazany?
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 173 / 1 / 0
Taiwan Blue, Jungle Juice Plus, Amsterdam? Który lepszy jak na pierwszy raz?
Psyc[H]oaktywni
  • 83 / / 0
wez amstedam
kupilem niedawno i nawet nawet
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: INeedMoney »
TenTyp pisze:
a nie jest zakazany?
ostatnio jak bylem kupic, to powiedzieli w sex shopie ze zakazany i juz nie sprzedaja nigdzie u nas...

dobrze ze chociaz w necie jest ;]
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 83 / / 0
ja amsterdama kupilem w sex shopie :P
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
ostatnio jak bylem kupic, to powiedzieli w sex shopie ze zakazany i juz nie sprzedaja nigdzie u nas...
Zakazany jest Izobutyl. Powiedzieli Ci tak, ponieważ sami nie wiedzą zbytnio czym handlują w związku z czym nie chcą mieć ewentualnych nieprzyjemności, co jest oczywiste.

Od siebie dodam, że najlepszą bańke po poppersie, miałem wtedy gdy delikatnie nasączałem wacik płynem, przykładałem do nosa i inhalowałem się. Wjazd mocny.
Raz myślałem że wykorkuje
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Niewiem czy pisałem o tym ale dobra akcja jest jak się zamoczy końcówke papierosa w poppersie a potem się go pociąga (tak jak by się normalnie paliło szluga) tylko nie zapalonego. Potem jak już nie będzie klepał odpala się szluga i ciągnie dalej.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: INeedMoney »
Pan Jah pisze:
Zakazany jest Izobutyl. Powiedzieli Ci tak, ponieważ sami nie wiedzą zbytnio czym handlują w związku z czym nie chcą mieć ewentualnych nieprzyjemności, co jest oczywiste.
no to mnie oswieciles, musze powiedziec tym debilom zeby zamowili inny ]
Niewiem czy pisałem o tym ale dobra akcja jest jak się zamoczy końcówke papierosa w poppersie a potem się go pociąga (tak jak by się normalnie paliło szluga) tylko nie zapalonego. Potem jak już nie będzie klepał odpala się szluga i ciągnie dalej.
[/quote]
Mixy tez sa dobre (kilka poppersow naraz) :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 173 / 1 / 0
sajberszaman pisze:
wez amstedam
kupilem niedawno i nawet nawet
a próbowałeś
Taiwan Blue albo Jungle Juice Plus?
Psyc[H]oaktywni
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Wczoraj wieczorem, miałem okazję wąchać Rush'a (izobutyl) I Ecstasy POP (cykloheksyl).
W porównaniu do Tauro Gold'a są średnie. W zadzie, mogę określić jako 1:3, tzn jeden tauro jak po 3 rush'a czy ecstasy.

Nadal TauroGold, jak dla mnie, był mistrzem. Szkoda że nikt go już nie sprzedaje :(

edit
ten ecstasy pop strasznie szybko wietrzeje :/
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2008 przez Pan Jah, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.