Czy ktoś zamawiał od healththerapy HHC-P ? Bo różnica w cenie jest masakryczna u nich 279zł, na alledrogo od MocZnatury jest za 120zł, ale mam wrażenie, że to nie jest HHC-P tylko HHC-0.
13 czerwca 2023Ćbvn pisze:Można prosić o jakieś źródło? Faktycznie healththerapy ma zawieszone konto na allegro od jakiegoś czasu...Mimo to stronka ma się dobrze.12 czerwca 2023mastablasta pisze: Uważajcie na mieście z HHC-O bo od połowy maja jest u nas nielegalne :) (20 kwietnia była podpisana ustawa i weszła w życie po 14 dniach).
Chyba większość nie ma świadomości (tak jak ja).
Nie mogę też tego pojąć czemu sklepy dalej to sprzedają, sklep z THC też sobie mogę otworzyć mimo że nielegal :) ?
@up
Polecam wlasnie healththerapy. Miałem od nich sam kartridż a od niedawna mam jednorazowy vapek i wszystko jest cacy :D
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/downl ... 230744.pdf
Ja i tak mam obawy że nikt tego nie kontroluje. Czy ktoś w PL robi dokładne badania na HHC/HHC-O?
Tak naprawdę sklepy mogą zmienić tylko info na opakowaniu a sprzedawać dalej HHC czy HHC-O, a na opakowaniu będzie że to HHC-P ;)
Zresztą na allegro dalej można kupić HHC które jest od dawna nielegalne, więc ja nie wiem jak to wszystko funkcjonuje :)
09 czerwca 2023Pingwino pisze: Wziąłeś pod uwagę tolerancję?
11 czerwca 2023mastablasta pisze:Napisz do nich, są bardzo w porządku. Może trafił się jakiś kiepski egzemplarz i Ci wymienią, albo przyślą nowy. Ja kiedyś trafiłem paczkę ze sztuką gdzie było mnóstwo łodyg (koło 0,3g) i przy następnych zakupach dołożyli mi sztukę w ramach rekompensaty.09 czerwca 2023suzue pisze: Czy ktoś też spotkał się z znacznie obniżoną mocą działania w jednorazówkach od HT? Miałam już wcześniej dwa inne (watermelon i apple) i oba działały zajebiście, dwa-trzy buchy i już było czuć działanie. Zadowolona jakością i wydajnością kupiłam kolejny (blueberry moby dick), który jest o wiele słabszy. Mogę wziąć 5-10 buchów a i tak efekt nie jest tak zadowalający jak przy tamtych poprzednich.. Czy to może być wina samej odmiany, smaku, czy trafił mi się jakiś gorszy egzemplarz?
Ja nigdy u nich nie trafiłem lipy ale kupuje głównie wkłady.
Co innego z Saltypot gdzie już raczej zakupów nie zrobię (wkład totalna lipa a susze się jeszcze broniły, ale ostatnio i te droższe dla mnie były słabe).
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.