Czy ktoś zamawiał od healththerapy HHC-P ? Bo różnica w cenie jest masakryczna u nich 279zł, na alledrogo od MocZnatury jest za 120zł, ale mam wrażenie, że to nie jest HHC-P tylko HHC-0.
13 czerwca 2023Ćbvn pisze:Można prosić o jakieś źródło? Faktycznie healththerapy ma zawieszone konto na allegro od jakiegoś czasu...Mimo to stronka ma się dobrze.12 czerwca 2023mastablasta pisze: Uważajcie na mieście z HHC-O bo od połowy maja jest u nas nielegalne :) (20 kwietnia była podpisana ustawa i weszła w życie po 14 dniach).
Chyba większość nie ma świadomości (tak jak ja).
Nie mogę też tego pojąć czemu sklepy dalej to sprzedają, sklep z THC też sobie mogę otworzyć mimo że nielegal :) ?
@up
Polecam wlasnie healththerapy. Miałem od nich sam kartridż a od niedawna mam jednorazowy vapek i wszystko jest cacy :D
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/downl ... 230744.pdf
Ja i tak mam obawy że nikt tego nie kontroluje. Czy ktoś w PL robi dokładne badania na HHC/HHC-O?
Tak naprawdę sklepy mogą zmienić tylko info na opakowaniu a sprzedawać dalej HHC czy HHC-O, a na opakowaniu będzie że to HHC-P ;)
Zresztą na allegro dalej można kupić HHC które jest od dawna nielegalne, więc ja nie wiem jak to wszystko funkcjonuje :)
09 czerwca 2023Pingwino pisze: Wziąłeś pod uwagę tolerancję?
11 czerwca 2023mastablasta pisze:Napisz do nich, są bardzo w porządku. Może trafił się jakiś kiepski egzemplarz i Ci wymienią, albo przyślą nowy. Ja kiedyś trafiłem paczkę ze sztuką gdzie było mnóstwo łodyg (koło 0,3g) i przy następnych zakupach dołożyli mi sztukę w ramach rekompensaty.09 czerwca 2023suzue pisze: Czy ktoś też spotkał się z znacznie obniżoną mocą działania w jednorazówkach od HT? Miałam już wcześniej dwa inne (watermelon i apple) i oba działały zajebiście, dwa-trzy buchy i już było czuć działanie. Zadowolona jakością i wydajnością kupiłam kolejny (blueberry moby dick), który jest o wiele słabszy. Mogę wziąć 5-10 buchów a i tak efekt nie jest tak zadowalający jak przy tamtych poprzednich.. Czy to może być wina samej odmiany, smaku, czy trafił mi się jakiś gorszy egzemplarz?
Ja nigdy u nich nie trafiłem lipy ale kupuje głównie wkłady.
Co innego z Saltypot gdzie już raczej zakupów nie zrobię (wkład totalna lipa a susze się jeszcze broniły, ale ostatnio i te droższe dla mnie były słabe).
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.