Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 110 / 9 / 0
Która to użytkowniczka?
Z ciekawości poczytam jej posty.
  • 1916 / 335 / 2
27 maja 2018Camomile pisze:
Która to użytkowniczka?
Z ciekawości poczytam jej posty.
To była inna osoba jak z nią rozmawiałeś prywatnie, a inna na forum.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 9 / 0
A kim jest uzytkowniczka Twinkle z wykopu? Że tak ją cieszy śmierć drugiego człowieka.
Aż żal to czytać...
Nie miałam okazji "poznać" tej Sandry. Ale mimo wszystko powinno się mieć jakieś resztki człowieczeństwa, choć u ćpuna o to ciężko ;)
  • 155 / 37 / 0
Jej nick z forum to Sandradobrze, wystarczy z uwagą przeczytać wyżej napisane komentarze. Odeszła z tego piekła, tak mi smutno - ale mam nadzieje,że gdzieś tam będzie jej o wiele lepiej.
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
27 maja 2018Camomile pisze:
A kim jest uzytkowniczka Twinkle z wykopu? Że tak ją cieszy śmierć drugiego człowieka.
Aż żal to czytać...
Nie miałam okazji "poznać" tej Sandry. Ale mimo wszystko powinno się mieć jakieś resztki człowieczeństwa, choć u ćpuna o to ciężko ;)
nie mozna za wszystko winic cpania, niektorzy maja po prostu taki podly charakter i niczym nie da sie tego usprawiedliwic.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 619 / 10
Chyba dla jej własnej prywatności lepiej będzie, gdy nie podam tutaj jej forumowej tożsamości, choć generalnie tajemnicą pewnie nie jest... Ale dobrze rozumiem, że wynosi rzeczy z forum poza społeczność forum? Dasz link?
Edit: już znalazłem
Odnośnie drugiego "wybrańca", mój post z informacją, że druga osoba jednak żyje i nie ma z tym powiązania musiał się gdzieś zapodziać :rolleyes:
Well, żyje i ma się dobrze, na szczęście. Nicku celowo nie podaję, bo nie ma większej potrzeby ku temu.
A, no i co do tego co przedawkowała - ja podałem na forum jako pierwszy informację o fu-fie, właściwie to o plotce o fu-fie, w takiej formie to do mnie dotarło, więc o to zapytałem. Osobiście w U47700 ciężko mi wierzyć, tzn. w to prawdziwe, bardziej jestem w stanie uwierzyć w prawdziwość wersji, jakoby vendor sprzedał nieznaną substancję jako U47.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1824 / 104 / 20
Jest takie prawdopodobieństwo co jeszcze bardzie sprawia że trzeba uwazac na U47700 bo sorty mogą być nie pewne
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1360 / 180 / 0
Ja pierdole, Sandra nie zyje, nie wierze. Najgorsze jest to, ze osierocila dziecko :'( . Poza tym miała cale zycie przed sobą. Poznalismy się tu na forum, potem posalismy jakiś czas na fejsie, umawialiśmy się na wspólne cpanie, kilka dni temu wstawila zdjecie lekow, które chyba zamierzala brac. Lubila opio w miksach ze stimami, czyli popularnie mowiac spidbole, a tu takie niebezpieczne gowno jak U47700 ja zabilo. Przykro mi bardzo się zrobilo, mimo, ze jak tu wchodziłem to niemal zyczylem śmierci innym głupim cpunom pisząc: chcemy krwi. Teraz moje zachowanie raczej się zmieni po jej śmierci.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 5887 / 1217 / 43
Zawsze powtarzam, uważać na tą Ulę jebaną.
Mnie też prawie załatwiła.
Jak wy możecie to ćpać.
Zakopmy ją szybko i ćpajmy dalej.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3215 / 420 / 0
28 maja 2018Maykel85 pisze:
. Poza tym miała cale zycie przed sobą.
28 maja 2018Maykel85 pisze:
kilka dni temu wstawila zdjecie lekow, które chyba zamierzala brac. Lubila opio w miksach ze stimami, czyli popularnie mowiac spidbole, a tu takie niebezpieczne gowno jak U47700 ja zabilo
serio ? :rolleyes:
bo mi się wydaje, że miała przed sobą jeszcze kilkanaście do kilkudziesięciu strzałów przy dobrych wiatrach
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.