Z ciekawości poczytam jej posty.
27 maja 2018Camomile pisze: Która to użytkowniczka?
Z ciekawości poczytam jej posty.
Aż żal to czytać...
Nie miałam okazji "poznać" tej Sandry. Ale mimo wszystko powinno się mieć jakieś resztki człowieczeństwa, choć u ćpuna o to ciężko ;)
27 maja 2018Camomile pisze: A kim jest uzytkowniczka Twinkle z wykopu? Że tak ją cieszy śmierć drugiego człowieka.
Aż żal to czytać...
Nie miałam okazji "poznać" tej Sandry. Ale mimo wszystko powinno się mieć jakieś resztki człowieczeństwa, choć u ćpuna o to ciężko ;)
Edit: już znalazłem
Odnośnie drugiego "wybrańca", mój post z informacją, że druga osoba jednak żyje i nie ma z tym powiązania musiał się gdzieś zapodziać :rolleyes:
Well, żyje i ma się dobrze, na szczęście. Nicku celowo nie podaję, bo nie ma większej potrzeby ku temu.
A, no i co do tego co przedawkowała - ja podałem na forum jako pierwszy informację o fu-fie, właściwie to o plotce o fu-fie, w takiej formie to do mnie dotarło, więc o to zapytałem. Osobiście w U47700 ciężko mi wierzyć, tzn. w to prawdziwe, bardziej jestem w stanie uwierzyć w prawdziwość wersji, jakoby vendor sprzedał nieznaną substancję jako U47.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Mnie też prawie załatwiła.
Jak wy możecie to ćpać.
Zakopmy ją szybko i ćpajmy dalej.
28 maja 2018Maykel85 pisze: . Poza tym miała cale zycie przed sobą.
28 maja 2018Maykel85 pisze: kilka dni temu wstawila zdjecie lekow, które chyba zamierzala brac. Lubila opio w miksach ze stimami, czyli popularnie mowiac spidbole, a tu takie niebezpieczne gowno jak U47700 ja zabilo
bo mi się wydaje, że miała przed sobą jeszcze kilkanaście do kilkudziesięciu strzałów przy dobrych wiatrach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.