Widzisz ty dałbyś sobie ręce uciąć, ja od paru lat nikomu nie ufam w ogóle.
A i co do związku z osobą która bierze narkotyki, trzeba mieć naprawdę anielską cierpliwość i zrozumienie. Na własnym przykładzie powiem ci ze związek × narkotyki nie najlepiej ze sobą współgrają. Mój były chłopak, naćpal się amfetaminy nie spiac i nie jedząc nic przez 3 dni, po 1.5 rocznym wręcz idealnym związku bez kłótni stwierdził że do siebie nie pasujemy i mnie zostawił. Fetka za bardzo zryła mu dekiel.
Jeśli na prawdę ja kochasz, to nie każ jej od razu z tym skończyć, bo spierdolisz to po całości, będzie miała dość zakazów i wybierze dragi. Spróboj z nią porozmawiać i poproś ją aby póki co to trochę ograniczyła i zastosowała się do moich wskazówek a naprawdę możecie zostać szczęśliwą parą, nawet wtedy gdy w grę wchodzą narkotyki ^^
Grunt w tym by nie przesadzać!
Zrobisz jak uważasz, ale życzę Ci powodzenia i mam nadzieje ze jakoś pomogłam :) z farcikiem!
Jest jakaś szansa, że normalny chłopak będzie chciał być z narkomanką? Biorąc pod uwagę, że naprawdę chciałabym z tego wyjść, ale nie wiem, jak to będzie, czy mi się w ogóle uda.
Druga sprawa, że nie chciałabym mu zryć psychiki moimi problemami, nie wiem czy to w porządku w ogóle się w to angażować.
Nie znamy się długo, ale jednak zależy mi na nim.
Shizuukoo pisze:Powiem Ci tak. Ja również jestem dziewczyną, również ćpałam mefedron (...). Trwa to już 2 lata (...)
>mefedron
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.