Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
Witam, dzisiaj czyli w poniedziałek około 15 przyjąłem 400 mg Tramadolu oraz 150mg kodeiny . W czwartek po południu mam mieć robione testy, czy mogę czuć się bezpiecznie ?
  • 1 / / 0
Nie będzie to odpowiedź na pytanie ale jak miałem testy robione, bez "ostrzeżenia" (loteria dosłownie) i leciałem na DXM kilka dni, to nic nie wyszło. Raz wpakowałem się na kodeinie wziętej do godziny 10:00 (490mg), a test następnego dnia o 9:00. Pozdrawiam
  • 2073 / 250 / 0
25 sierpnia 2025SzalonyAnus pisze:
czy mogę czuć się bezpiecznie ?
Standardowe testy (mor, kok, amf, thc, bzd i coś tam jeszcze) nie wykrywają tramadolu. Kodeina wychodzi, 3 dni po zażyciu nie powinna już wyjść, ale gwarancji nie ma. Znałem agentów co w mniej niż 2 dni wypłukiwali się z hery odpowiednią farmakologią, a leki których używali były atrakcyjne dla pacjentów metadonowych. Potem na popularności zyskały RC i fnt, testy stały się mniej problematyczne
  • 1 / / 0
Czy jeśli wezmę jedną kreskę amfetaminy, to po 9 dniach wyjdzie mi pozytywy test?
  • 336 / 114 / 3
@tchorzliwypies
Nie.
  • 1392 / 357 / 13
Jeżeli zna sie tricki z zakwaszeniem organizmu to nawet i 3 dni starczą — sprawdzono empirycznie tzn przypau w pracy %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2011 / 122 / 0
25 sierpnia 2025SzalonyAnus pisze:
Witam, dzisiaj czyli w poniedziałek około 15 przyjąłem 400 mg Tramadolu oraz 150mg kodeiny . W czwartek po południu mam mieć robione testy, czy mogę czuć się bezpiecznie ?
Imho masz 50% szansy. Opio spowalniają metabolizm, znam osobę której koda (450mg) wyszła po ponad tygodniu, ale w międzyczasie leciała na buprze, słabe nawodnienie itp i się sprawa rypła. Pij dużo wody, jedz cytrusy, może jakieś herbatki moczopędne, to zwiększysz szanse.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.