Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 1168 / 53 / 0
Zależy co rozumiesz przez słowo "jakość". Jakość fazy może i faktycznie jest taka sama, lecz jakość produktu jest niska. Zapewne ten sort jest mniej wydajny, niż inne.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 887 / 11 / 0
Udało mi sie przedawkować, porobiony byłem doustnie i zajarałem troche tak z przyzwyczajenia. O pulsie chyba pisac nie musze, ale spuchlem w cholere, napieprzala mnie cala klatka piersiowa, mialem prawie ze depresje oddechowa, w pewnym momencie zaczął mi się obraz wykrzywiać w tunel ja poczułem że to chyba koniec, obraz sie zamzywal z takim spoko efektem graficznym a ja mdlałem tak ze 2x chyba
  • 1168 / 53 / 0
peszel pisze:
obraz sie zamzywal z takim spoko efektem graficznym
Coś jak popękane lustro? Posiadasz leśny sort pinaci?
Ja właśnie na tym sorcie miałem niezłe jazdy wizualne.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 53 / 0
Ja mam leśny sort i po mocnym upaleniu wyostrza kolory troszkę i mam perspektywę z 'oka ryby'.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 887 / 11 / 0
Marlboro_Red pisze:
peszel pisze:
Lustro albo coś jak bardzo przejrzysta woda
sort nowy od wilka
  • 3959 / 149 / 0
tez odebralem dzisiaj ten sort, juz poszly buchy z prochu i suszy sie maczana. po uprzednim zgniecieniu grudek lyzeczka i zalaniu spirytusem niby nie bylo grudek wiekszych (jakies mikro) ale roztwor zrobil sie mleczny, sam nie wiem co o tym myslec. palony proch niby robi jak powinien w ilosci '3 ziarenek cukru'.
jesli sort jest zeniony to wydaje mi sie, ze moze byc ok. 10%-15% wypelniacza, ciezko do odroznienia przy takich ilosciach.

jakcha, masz mail.
niedojebanie genetyczne
  • 887 / 11 / 0
Rozpuszcza się całość, nawet w małych ilościach, tylko trzeba czarna magie uprawiać. Ja zrezygnowany zostawiłem to na pare dni i roztówr był przeźroczysty. Tylko kto będzie tyle czekal
  • 35 / / 0
Pinaca bardzo ładnie działa z liquidu do e-papierosa.
  • 478 / 22 / 0
Marlboro_Red pisze:
peszel pisze:
mi ciśnienie wyjebało, ale jazdy niesamowite; grałem w jakieś pokręcone gry z bytami zrobionymi z tej samej materii co myślokształty. chociaż dociera już do mnie że zaczynam palić to jak normalne szlugi, w małych ilościach działa trochę indikowo
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 149 / 0
mi tez jakos wypierdala cisnienie po tym jak przesadze.

ogolnie pale teraz maczane ok. 1:35 zeby sie nie skarac po buchu. sebom dalem 1:15 to sie pytali czy ich zabic chcialem. %-D
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?