Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 256 / 19 / 0
@KombatantNocny
Wiesz może sort znajdziesz przyzwoity raczej bym stawiał że po prostu głowy już nie te.
  • 64 / 10 / 0
U mnie za to nie miał podejścia, by spopularyzować rynek. Komercyjnie nie wyparł, ani nie zastąpił, tych starych znanych. Kanty, krążki, moc i mach było tak i jest. Choć z sekwencją bywa różnie
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskaże do niej krótszą, aby ujrzeć czas zostanie. Kto ją jadł prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ziemi włada.

Sztuka to pamięć - Im wyraźniejsze wspomnienie, tym lepszy proch jest
  • 64 / 10 / 0
Z różnych miast, gdzie miał przebicie. Obojętne bym nie częstował. Albo zupełnie pojęcia, że takie działanie. Albo dostal coś ode mnie w robocie, to już szukał zamiast pracować, gdzie buty do rana ma robocze, a ja musiałem za dwóch jebać :(
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskaże do niej krótszą, aby ujrzeć czas zostanie. Kto ją jadł prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ziemi włada.

Sztuka to pamięć - Im wyraźniejsze wspomnienie, tym lepszy proch jest
  • 9574 / 1888 / 2
28 kwietnia 2026KombatantNocny pisze:
W obecnym czasie żarcie czegoś co nazywane jest mefedronem lub amfa mija się kompletnie z wizja tych używek jaka była 15 lat temu.
Tak amfa była euforyczna, dawała ciężkiego kopa, włosy na dębie stawały, kreatywność level hard,
mefedron - ciężka pizda zalana euforia, dźwięk w uszach, chęć robienia wszystkiego.
Nie ma i nie będzie takich dragów już nigdy :(
skąd wy bierzecie te głupoty ?
1/ mefedron dziś a mefedrron 15 lat temu nie różnią się niczym. Bo jak cząsteczka mededronu miałaby się zmienić ?
2/ ja stosowałem cała gromadę substancji w pracy tylko musicie zrozumieć, że to różni się w dawkowaniu. 30-50mg i jest fajne skupienie i poprawa humoru.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.