Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1041 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Opia »
No i jak? Robi kolega to porównanie? ;)
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 1069 / 12 / 0
jesli chodzi o mnie to neo odpada. Klepa weszła dopiero po godzinie i gdybym miał porównac paczke neo i paczke antka to antek bije neo na głowe w ogóle słabo poczułem w porównaniu do antidolu. Takze chujnia z tą neo
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 762 / 35 / 0
jednak magiczny glistnik to było to... niedługo zjem do porcji kody syropek pini i zobaczę, jak będzie.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Ja jestem zadowolona z efektów konsumpcji leku neoazarina.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
Ja jestem zadowolony z efektów konsumpcji leku neoazarina. jak do 3 paczek neoazariny dorzucę 5 thiocodinu

inaczej zupełnie nie nadaje się ćpania
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Hanka pisze:
Ja jestem zadowolony z efektów konsumpcji leku neoazarina. jak do 3 paczek neoazariny dorzucę 5 thiocodinu

inaczej zupełnie nie nadaje się ćpania
Kurwa, wpierdalac 80 tabletek dziennie, masz jeszcze zoladek i wszystko na miejscu? Z tych tabsow tyle tej laktozy przyjmujesz, ze lepiej zrezygnuj z mleka.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
na miejscu ma wszytko ,chesz chujku foty z usg i rentgeny
czasem tylko coś zakuje ale to chyba jest normalne

wyniki z tego tygodnia

alat 26 <41
aspat 20 <40

CRP 18.2 mg /l Z.Ref <5

krew oddawana po klonach i tramalu

tobie tez tak skoczy tolerancja
o ile wcześniej na zabije cie antidol na za kieszonkowe mamusi
  • 282 / 9 / 0
Co myślicie o mixie 450mg kody z antka i glistniku http://www.eko-styl.com/glistnik-ziele- ... ontent=714? Tylko nie wiem ile trzeba by tego glistnika zjeść aby uzyskać pożądane działanie?
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 284 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vtka »
Glistnik to gówno, w większych dawkach skuteczna trucizna, a kody znacząco i tak zapewne nie podbije więc szkoda się bawić.

A co do neoazariny - dużo razy na tym forum czytałem, że neoazariny się nie gryzie, tylko połyka tabsy w całości. Zawsze z przyzwyczajenia gryzłem, ale raz w ramach testu nie pogryzłem tylko połknąłem. I co? Zadziałało chujowo jak nieszczęście. Więc jak dla mnie to neoazarina tylko gryziona/rozkruszona. Wchodzi szybciej i działa mocniej. A jej smak to ambrozja w porównaniu z thiocodinem.
Uwaga! Użytkownik vtka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Ostatnio próbowałem rozgryźć ale cholerstwo za twarde jak dla mnie i połknąłem w całości. Następnym razem potraktuję młotem i dam znać czy lepiej zadziałało.

Korzystał ktoś może z usług apteki internetowej doz.pl? Jak wygląda odbiór takiej paczki, nie ma problemów jakiś już w samej aptece? Cena cholernie dobra bo ostatnio za paczkę neo płaciłem 6,80zł a w doz mają za 4,70zł. Chcę zamówić 3 opakowania neo (mają limit 5op. maksymalnie w jednym zamówieniu) i do tego paczkę unimili skyn. Słyszałem, że dobre są, a w dodatku posłużą jako element dywersyjny ;p
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.