Od jutra rzucam.
inaczej zupełnie nie nadaje się ćpania
Hanka pisze: Ja jestem zadowolony z efektów konsumpcji leku neoazarina. jak do 3 paczek neoazariny dorzucę 5 thiocodinu
inaczej zupełnie nie nadaje się ćpania
czasem tylko coś zakuje ale to chyba jest normalne
wyniki z tego tygodnia
alat 26 <41
aspat 20 <40
CRP 18.2 mg /l Z.Ref <5
krew oddawana po klonach i tramalu
tobie tez tak skoczy tolerancja
o ile wcześniej na zabije cie antidol na za kieszonkowe mamusi
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
A co do neoazariny - dużo razy na tym forum czytałem, że neoazariny się nie gryzie, tylko połyka tabsy w całości. Zawsze z przyzwyczajenia gryzłem, ale raz w ramach testu nie pogryzłem tylko połknąłem. I co? Zadziałało chujowo jak nieszczęście. Więc jak dla mnie to neoazarina tylko gryziona/rozkruszona. Wchodzi szybciej i działa mocniej. A jej smak to ambrozja w porównaniu z thiocodinem.
Korzystał ktoś może z usług apteki internetowej doz.pl? Jak wygląda odbiór takiej paczki, nie ma problemów jakiś już w samej aptece? Cena cholernie dobra bo ostatnio za paczkę neo płaciłem 6,80zł a w doz mają za 4,70zł. Chcę zamówić 3 opakowania neo (mają limit 5op. maksymalnie w jednym zamówieniu) i do tego paczkę unimili skyn. Słyszałem, że dobre są, a w dodatku posłużą jako element dywersyjny ;p
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.