Od jutra rzucam.
inaczej zupełnie nie nadaje się ćpania
Hanka pisze: Ja jestem zadowolony z efektów konsumpcji leku neoazarina. jak do 3 paczek neoazariny dorzucę 5 thiocodinu
inaczej zupełnie nie nadaje się ćpania
czasem tylko coś zakuje ale to chyba jest normalne
wyniki z tego tygodnia
alat 26 <41
aspat 20 <40
CRP 18.2 mg /l Z.Ref <5
krew oddawana po klonach i tramalu
tobie tez tak skoczy tolerancja
o ile wcześniej na zabije cie antidol na za kieszonkowe mamusi
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
A co do neoazariny - dużo razy na tym forum czytałem, że neoazariny się nie gryzie, tylko połyka tabsy w całości. Zawsze z przyzwyczajenia gryzłem, ale raz w ramach testu nie pogryzłem tylko połknąłem. I co? Zadziałało chujowo jak nieszczęście. Więc jak dla mnie to neoazarina tylko gryziona/rozkruszona. Wchodzi szybciej i działa mocniej. A jej smak to ambrozja w porównaniu z thiocodinem.
Korzystał ktoś może z usług apteki internetowej doz.pl? Jak wygląda odbiór takiej paczki, nie ma problemów jakiś już w samej aptece? Cena cholernie dobra bo ostatnio za paczkę neo płaciłem 6,80zł a w doz mają za 4,70zł. Chcę zamówić 3 opakowania neo (mają limit 5op. maksymalnie w jednym zamówieniu) i do tego paczkę unimili skyn. Słyszałem, że dobre są, a w dodatku posłużą jako element dywersyjny ;p
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.