Od jutra rzucam.
inaczej zupełnie nie nadaje się ćpania
Hanka pisze: Ja jestem zadowolony z efektów konsumpcji leku neoazarina. jak do 3 paczek neoazariny dorzucę 5 thiocodinu
inaczej zupełnie nie nadaje się ćpania
czasem tylko coś zakuje ale to chyba jest normalne
wyniki z tego tygodnia
alat 26 <41
aspat 20 <40
CRP 18.2 mg /l Z.Ref <5
krew oddawana po klonach i tramalu
tobie tez tak skoczy tolerancja
o ile wcześniej na zabije cie antidol na za kieszonkowe mamusi
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
A co do neoazariny - dużo razy na tym forum czytałem, że neoazariny się nie gryzie, tylko połyka tabsy w całości. Zawsze z przyzwyczajenia gryzłem, ale raz w ramach testu nie pogryzłem tylko połknąłem. I co? Zadziałało chujowo jak nieszczęście. Więc jak dla mnie to neoazarina tylko gryziona/rozkruszona. Wchodzi szybciej i działa mocniej. A jej smak to ambrozja w porównaniu z thiocodinem.
Korzystał ktoś może z usług apteki internetowej doz.pl? Jak wygląda odbiór takiej paczki, nie ma problemów jakiś już w samej aptece? Cena cholernie dobra bo ostatnio za paczkę neo płaciłem 6,80zł a w doz mają za 4,70zł. Chcę zamówić 3 opakowania neo (mają limit 5op. maksymalnie w jednym zamówieniu) i do tego paczkę unimili skyn. Słyszałem, że dobre są, a w dodatku posłużą jako element dywersyjny ;p
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.