Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 304 / / 0
Właśnie jestem po pierwszyn zarzuceniu ayahuasci niestety nie zadzialala czy dlatego ze tylko 13 minut utrzymalem ja w żołądku?Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2008 przez encryptedshrooms, łącznie zmieniany 2 razy.
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 2244 / 23 / 0
Jaki materiał? Jaki czas przechowywania? Co jadłeś i po co w ogóle? Jak było z wymiotami?

Szczegółowe odpowiedzi, proszę a może coś się poradzi.

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / / 0
Mimosa + Ruta wypite od razu po przygotowaniuu jadlem przez caly czas frytki na smalcu zwrócilem wszstko nawet frytki ktore wczesniej jadlem .
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 2244 / 23 / 0
Mało sprecyzowane ale znaczenia to w sumie większego nie ma.

Frytki są same w sobie ciężkostrawne.

O resztę nie pytam, bo już w sumie wyjaśnione.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
a jeśli chodzi o moje pytanie to żaden szaman nie spotkał się z tego typu problemem?

bo nie wiem jak dawkować kore korzenia mimosy która leżała ze 3 lata w szufladzie, w papierowej kopercie
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Stracila czesc mocy napewno. Ile jej masz?
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Halik pisze:
Stracila czesc mocy napewno. Ile jej masz?
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
mam 25g
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Po prostu wietrzeje. Przynajmniej sproszkowana - napewno szybciej niz korzenie w calosci.
Jak masz 25g to zrob po prostu z calosci, to nie jest jakos za duzo, mysle. A lepiej imho zrobic tak niz sie rozdrabniac i byc zawiedzionym.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 13 / / 0
Uwaga! Użytkownik CzaryMary nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaffa »
Oni pija wywar z Pejotlu :-) a nie z Aya inna sprawa to to ze rezyser spedzil troszke czasu w amazoni z szamanami :-) robiac dokumet o nich notabene swietny filmik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.