Na wiecżór jak klon trochę puści, to 2 lufy
@manipulator a Ty po takich akcjach dostaniesz jakikolwiek kredyt np w M.Markt na TV etc?
Takie wpisy w tych rejestrach znikają z czasem czy są na stałe? Gratuluje jak Ci tak się udało, wydymałeś dymaczy.
E: Za przestępstwo popełnione lata temu przeze mnie nie ma wzmianki, przedawnienie, rozliczyłem się z wymiarem sprawiedliwości. Jestem czysty. Co dopiero jakieś chwilóweczki, które same działają na granicy prawa. Toż to czysta lichwa.
E2: A żeby z tematu nie zbaczać...9 mg alpry poszło, zostało jeszcze 81 tabsów i 90 do wykupienia. Piękna sprawka. Szkoda, że to już nie działa jak kiedyś...i szkoda, że nie mogę zapić tego dwusetą miętowej. Aj szkoda.
Ostatnio miałem sytuację że wivus za wzięte 1200 zł pożyczki po 5 miechach odezwał się ze jak zapłacę 768 to resztę mi umorzą.
Splacilem to z zaskórników i dałem numer tel na matkę żeby nie mieć pokusy brać więcej pożyczek...
Bo jak nie dragi to teraz była Bukmacherka, że niby obrócę i splace z zarobkiem.
Caly zasiłek tak przeyebalem
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na szczęście od chuja alpry, klona i Tramalu w zapasie. W razie W.
Wielu obcokrajowców, roznej rasy samców mnie otoczyło. Fakt, faktem, że przetrwałam, weszłam w środowisko wielokulturowe. Wcześniej się zwiotczylam 0,5mg clonazepamem. Stałam się niewolnicą.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.