Na wiecżór jak klon trochę puści, to 2 lufy
@manipulator a Ty po takich akcjach dostaniesz jakikolwiek kredyt np w M.Markt na TV etc?
Takie wpisy w tych rejestrach znikają z czasem czy są na stałe? Gratuluje jak Ci tak się udało, wydymałeś dymaczy.
E: Za przestępstwo popełnione lata temu przeze mnie nie ma wzmianki, przedawnienie, rozliczyłem się z wymiarem sprawiedliwości. Jestem czysty. Co dopiero jakieś chwilóweczki, które same działają na granicy prawa. Toż to czysta lichwa.
E2: A żeby z tematu nie zbaczać...9 mg alpry poszło, zostało jeszcze 81 tabsów i 90 do wykupienia. Piękna sprawka. Szkoda, że to już nie działa jak kiedyś...i szkoda, że nie mogę zapić tego dwusetą miętowej. Aj szkoda.
Ostatnio miałem sytuację że wivus za wzięte 1200 zł pożyczki po 5 miechach odezwał się ze jak zapłacę 768 to resztę mi umorzą.
Splacilem to z zaskórników i dałem numer tel na matkę żeby nie mieć pokusy brać więcej pożyczek...
Bo jak nie dragi to teraz była Bukmacherka, że niby obrócę i splace z zarobkiem.
Caly zasiłek tak przeyebalem
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na szczęście od chuja alpry, klona i Tramalu w zapasie. W razie W.
Wielu obcokrajowców, roznej rasy samców mnie otoczyło. Fakt, faktem, że przetrwałam, weszłam w środowisko wielokulturowe. Wcześniej się zwiotczylam 0,5mg clonazepamem. Stałam się niewolnicą.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.