...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 223 / 23 / 0
No testów raczej nie robią, tylko na wejściu przed bramą sprawdzą czy nie czuć od Ciebie alko i reakcje źrenic obadają.
Uwaga! Użytkownik MopsWolnaMolekula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 1 / 0
No właśnie kazali mi przywieźć multi i będą robić, ale kij, nie przyjmą teraz to kiedy indziej, na razie trzymam się na trzeźwo, uciekłam ze środowiska, mam dobrą opiekę rodziny, więc z miesiąc bez ośrodka dam radę, może się przez ten czas wypłuczę z 2 lat jarania..
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12692 / 2456 / 0
Wybierasz się do ośrodka z powodu 2-letniego uzależnienia od marihuany? Przemyśl sobie to jeszcze raz : )
  • 232 / 1 / 0
Nie no, jestem uzależniona od opio (hel, koda metadon), stymulantów (amph, mef, meth) i ostatnio dołożyłam sobie dopalacze. A o marychę pytam, bo najdłużej się utrzymuje. Ale najbardziej zależy mi na opinii o tym ośrodku.

EDIT: sory za niespójności w wypowiedziach, staram się jak mogę najjaśniej, ale nadal mam lekki nieogar w bani
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 23 / 0
Poryte zasady w tych ośrodkach, większość osób jak wytrzyma na czysto okres aby na tescie nic nie wyszło to by sobie poradzili. W dębowcu przyjeli mnie a byłem pod wpływem solidnej ilosci alpry ( w 3 dni 30mg) oraz GBL. Reakcji źrenic nie miałem z 5 dni, ale koniec końców mnie wyjebali. Więc nie jestem jakoś szczególnie pro-monarowski.
Uwaga! Użytkownik MopsWolnaMolekula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Znacie, może jakieś ośrodki podwójnej diagnozy, ale takie ośrodki, że krótko trwa leczenie piszę to w tym temacie bo w temacie o ośrodkach dla podwójnych diagnoz bym długo czekał na odpowiedź.
  • 223 / 23 / 0
w Krakowie jest monar co terapia trwa 6msc. Poszukaj po Krakowskich monarach.
  • 1599 / 47 / 0
MopsWolnaMolekula pisze:
w Krakowie jest monar co terapia trwa 6msc. Poszukaj po Krakowskich monarach.
A czym się różni monar od zwykłego ośrodka takiego z podwójną diagnozą ?
  • 223 / 23 / 0
Niczym. Niektóre monary przyjmują z podwójna diagnozą niektóre nie chcą.
Ja byłem w takim co jak miałem skręta po opio/benzo/GBL to mi nawet hydroksazyny nie dali lub nawet rolki p.drgawkowo.
Przed wybraniem sie do monaru konieczny jest DETOX SZPITALNY chyba, że są takie w których schodzą z dawek itp. Ja nie miałem takiego szczęścia i przeżyłem terror.
Najgorsze uczucie ever.
  • 658 / 10 / 0
Który ośrodek byście polecili dla kogoś kto już jest czysty od 2 miechów i ma podwójną diagnozę? Najlepiej mazowieckie/lubelskie/małopolskie. Prywatne wchodzą w grę do jakiejś znośnej sumki (max 2k/mieś)
Chce generalnie skończyć z ćpaniem, bo żyję od 3 miesięcy w psychozie i mam już dość, więc szukam czegoś sensownego, ale też nie mam jak przeczytać całego wątku = brak dostępu do neta.
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.

Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.