Przeniesiono - nutella
THatmanC pisze:Wiesz jak jedno potrafi kształtować drugie? ..wiesz jak to jest czuć oba razem? A czy wiesz jak to jest połączone ze sobą ..nieustannie i ciągle przed siebie ? czy wiesz jak to z.rozum.mieć ? ..by móc pojąć siebie i innych mimo ,że siebie najtrudniej a innych tak samo bywa ? ..aż jesteś w stanie pojąć prawie wszystko. Prawie bo wszystko jest tam jeszcze przed nami. Prawie wystarcza. Gorzej jak oczy zamknięte na to co obok tuż przy nas/ i bardziej jak znasz zło.to i nie.bo
Pozdrawiam
Nie pojmiesz nikogo dopóki nie poznasz siebie. Gdy poznasz siebie, wiesz już że pojmiesz tylko to czego sam doświadczasz, a jeśli nie rozumiesz istoty swoich doświadczeń? Nie wiesz nic, nie znasz siebie, pojawiają się lęki i pustka.
Geneza ucieczki.
----------------------------------------------------------
OhYeah, sprawdzone, odpisane :-)
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
a wracając do tematu, to mimo przerwy w ćpaniu , boję się odebrać wyników morfologii... Mam nadzieję, że jakimś cudem za bardzo nie uszkodziłam organizmu.
_
The Light, sprawdź koniecznie mejlaaa!
primum non nocere
Zauważyłem, że trochę gieblujesz. Po tym też ze snem będą problemy
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.