Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1011 / 135 / 0
Cały Jabber... Spróbuj do mnie napisać może w odpowiedzi prześle Ci tego maila. Sorry mod za offtop, już kończymy.

Twoje wiadomości do mnie dochodzą ale jak widzę moje odpowiedzi już nie... W takim razie wyślij mi swój adres mail na jaberze to tam Ci normalnie podesle odpowiedz. Niepojęte szopki z tym komunikatorem.

Po 4-5h od ostatniej aplikacji źrenice powinne być zbliżone do normalności, gorzej z błyszczącymi ogólnie oczami. Po czwórce nie ma tej bezsensownej stymulacji jak po trójce, tzn też jest ale nie jest aż tak wyczuwalna i dość łatwo ją zbić np alkoholem. Tylko ciśnienie na dorzutkę moim zdaniem o wiele większe bo po prostu działanie przyjemniejsze.
Odnośnie czasu to pamietaj, że ja cały czas mówię o pr gdzie odczuwalne efekty są kilkukrotnie dłuższe niż przy sniffie, możliwe że jedząc nosem juz po godzinie-dwóch od ostatniej aplikacji będziesz się jako tako nadawał na krótkie spotkanie z rodziną. PR trzymało mnie 3-4 godziny najczęściej i dopiero po tym czasie pojawiały się jakiekolwiek myśli o dorzutce, wcześniej pełna radość z tego co aktualnie robiłem.
  • 1674 / 106 / 0
Dobra 4 to skarb.
Slaba czworka wyniszcza makabrycznie.
Dobra 4 to czysta serotonina i czyste szczescie :)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Dobra 3 to skarb (cmc) i o wiele lepsza od klefedronu
  • 1011 / 135 / 0
Poniewaz?
  • 1628 / 197 / 0
Ponieważ nosem wjeżdża w minutę i do złudzenia przypomina 3-MMC tylko bardziej agresywne i mef-like.

4-CMC za to to za duży rozpierdol. Dobrze, że w życiu tego z 2g zjadłem.

PS. Takie 3-CMC było kiedyś w biało-szarym pudrze - pierwsze/pierwszy sort.
  • 1011 / 135 / 0
Ja właśnie uwielbiam czwórkę za ten rozpierdol, za falujący obraz, delikatny oczopląs, euforię wylewającą się uszami, nienachalną stymulację bez najmniejszych kardioakcji i tym podobnych. Co kto lubi jak widać, trójka jest dla mnie pustym gównem. Zjadłem jej około 5g z czterech różnych źródeł i żadna nie umywała się nawet do czwórki.

A co do argumentu, że sniffem wjeżdża w minutę... Czwórka też i co z tego? Lepiej poczekać te kilkanaście minut imo i poczuć o wiele silniejsze, pełniejsze doznania w dodatku mniej szkodząc swojemu organizmowi. Co kto lubi ale moim zdaniem ładowanie gramami ketonów w nos jest po prostu głupie. Później ludzie płaczą, że język biały, w krostach itd. Pewnie można ograniczyć szkody nawadnianiem czy zintensyfikowaną higieną jamy ustnej ale i tak śluzówce nosa nie pomożesz za bardzo a jej regeneracja trwa o wiele dłużej i jest o wiele trudniejsza niż śluzówki żołądka czy rectum.
Ostatnio zmieniony 02 września 2016 przez Kochanek Heleny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1674 / 106 / 0
Kochanek atakuj sort 3 od H.
4 stosowalem w pracy, ale te oczy..
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1011 / 135 / 0
Ja już skończyłem zabawę z cmc wszelakimi:) Teraz jeszcze jutro pojutrze zrecenzuje sampla z kosmosu (pihp, 4fma i chyba pv8) i koniec z wszelakimi ketonami na bardzo bardzo długo. Wracam do psychodelików i do nich się ograniczam.
Za dużą skłonność do uzależnień mam i za bardzo mnie wkurwia życie w niewoli, żeby się tym wszystkim bezkrytycznie bawić. Niby po pół roku ciągu na czwórce żadnych negatywnych skutków nie czuje ale już na samo wspomnienie tych myśli podporządkowanych tylko temu, żeby w końcu przypierdolić; te chore batalie z samym sobą, żeby jednak przedłużyć seans jeszcze o jedną dorzutkę, jeszcze jedną w końcu e jebać cisnę do końca wora... no rzygać się po prostu chce. Dziękuję za taką zabawę:)
  • 45 / / 0
artur019 pisze:
Ponieważ nosem wjeżdża w minutę i do złudzenia przypomina 3-MMC tylko bardziej agresywne i mef-like.

4-CMC za to to za duży rozpierdol.
To samo u mnie. Pomysleć, że 2 lata temu tylko alfa i szukanie ICH po domu a teraz średnia symulacja fizyczna i odrzucam substancje :D
Po 4cmc odczuwałem duuuuużo większa chęć dorzutki regularnie co godzine, przy trójeczce jak sie wkręciłem w robienie czegoś na kompie lub rozmowę z kompanem od wąchania to co 2/3h sie dorzucało. Kolejny argument: Fakt po czwórce czułem sie zajebiscie ale od samego zajebania, jakos nie chciało mi sie na kompie działać po prostu siedziałem byłem ucpany po uszy dobrze sie czułem i chuj :D a po trójce taka lekkość, chęć robienia czegos lekkiego/rozmawiania i przyjemność z robienia tego :)
  • 1011 / 135 / 0
Ja miałem tak po czwórce z chęcią robienia tego co robiłem i wkręcania się w to, czerpania przyjemności z myślenia, planowania itd. I tak przez 3-4 godziny od aplikacji, dopiero po tym czasie pojawiały się jakiekolwiek mysli, żeby dorzucić, co też z resztą natychmiast czyniłem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.