Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 44 / 1 / 0
@GrobeNoody butla Tramalu z niemiec działała dużo subtelniej od skudexy, wydaje mi się że była przeterminowana (albo i była...)
  • 262 / 100 / 0
05 maja 2023lildie pisze:
codziennie biorę od kilku mies 400mg krople czyli 4ml i już nic nie działa… mam dość tego wszystkiego
Proponuję nie brać 48 - 72 godz. Wtedy zmienisz zdanie i uznasz że jednak działa ...;)
  • 2 / / 0
Witam serdecznie ! Jestem świeżakiem jeżeli chodzi o cudowne wspomagacze, aczkolwiek trochę poznałam zalety tramka. Pierwszy raz wzięłam po wypadku przeciwbólowo. I o kurw.. czuje się Extra wiec zaczęłam zwiększać dawkę. Wiadomo przerw kilka … ciąża, cyc itp. Któregoś razu tak mnie mąż i dzieci wkurzały ze wzięłam znowu i ooo eureka stałam się miła i wszystko mi wisiało. Syn powiedział ze jestem najlepsza mama bo nie krzyczę hahahha 😂 ale do sedna, czy ktoś z państwa moi drodzy zażywał tramal na odchudzanie ? Ja jem śniadanie potem zarzucam tramka i nie jem już nic albo rzadko marcheweczke- dzięki temu w 2 miechy schudłam 15 kilo , bez męczarni bo jestem na fazie szczęśliwa 😵‍💫😍 biorę na raz 7x 50 mg potem dorzucam stopniowo do końca dnia 3-5 tableteczek czyli czasem 12x 50mg na cały dzień. Trochę dużo ? Najgorzej ze te kurestwp tyle kosztuje, płace 150€ za jebane 100 tab…

Pozdrawiam wszystkich :)
  • 5839 / 1210 / 43
Ja nie. Ale faktycznie tramadol osłabia apetyt. Mi też, ale nie aż tak. Moja siora na przykład odchudza się za pomocą DXM-u. Widocznie jesteś z tych rzadkich przykładów, gdzie na ulotce jest napisane " możliwe działania niepożądane"
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 262 / 100 / 0
@maciejaszka0310
Najpierw @lildie leczy tym depresję, teraz widzę że Ty odchudzanie... może tramadol powodować jadłowstręt bo gmera w serotoninie ( na paro ja np. mogłem nic nie jeść cały dzień), jednak odchudzanie się takimi metodami wyjdzie Ci bokiem ( pomimo ze być może boki Ci znikną) . Masz dla kogo żyć, nie niszcz sobie przyszlosci.

Aha- owszem , twoje dawki są spore . Moim zdaniem za mocno dorzucasz.
  • 1100 / 273 / 0
spore? oględnie rzecz ujmując jest wpierdolona, ciekawe, jak fajna będzie mama, gdy tabletek zabraknie
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Robię sobie półroczne przerwy, zakończenie brania jest bardzo ciężkie ale 3-4 dni i żyje się na nowo. Wiem ze dla niektórych mogę być kiepska matka ale wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem niż psychotropy albo inne xanaxy które bierze co druga … cieszę się ze potrafię przestać ale dobija mnie ze tak łatwo można to gowno kupić i zacząć od nowa jak tylko humor jest chujowy i sobie nie radzę
  • 784 / 46 / 0
Jak tak sobie przypomnę to teraz pierwszy raz wale tramal z neurosami a dokładnie z 20mg olki. Zobaczymy efekty czy warto.
  • 480 / 73 / 0
Mój teściu powiedział, że jest uzależniony od tramadolu i za bardzo nawet nie wie co zrobic z tym faktem.
Codziennie na śniadanie żre od lat tabletkę i dokłada w ciągu dnia. Nie wiem jakie dawki, wiem tyle, że jak dal koledze w pracy to się śmiali, że zapodał mu pigulke gwałtu, a jak teściowa zjadła połówkę na bol głowy to chciała wzywać karetkę, bo myślała, że umrze.
Pomimo, że je po dwie tabletki to i tak boli go bark po pracy. Chłop na pewno nie pójdzie na żaden odwyk bo się będzie bał. Jedyne wyjście to detoks domowy. Macie jakieś rady?
  • 629 / 122 / 0
Przez dwa tygodnie poleciała butelka trampka. Fajnie to spidowało przez pierwszy tydzień, profil się zmienił i tylko zamuła Chcę zakończyć, to nie da rady, mam tak realne sny, a właściwie horrory, że 5 minut nie śpię, Jak poleje 100mg to przechodzi. Jakimi lekami się obstawić? Neuroleptyk, benzo, SNRI?
Zablokowany
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.