Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / 3 / 0
kurzyły mi się w szafce tabletki Palgotal (75mg Tramadoli + 650mg Paracetamolum),
dopiero po jakimś czasie zczaiłem właśnie, że są na tramadolu, zerowa tolerancja, był to
pierwszy raz z jakimkolwiek opioidem, zarzuciłem 2 sztuki, czyli jakoś 150mg trampka,
przygrzało dosyć solidnie, przyjemne noddy, stan przypominający trochę kodeinę,
wkurwiała mnie tylko jedna rzecz i zastanawiam się czy tylko ja takie coś odczuwam,
mianowicie mdli mnie za każdym razem gdy pale szluga po Tramalu, irytujące

z mojego punktu widzenia trampek fajnie by się komponował z mefedronem,
to w zasadzie pierwsze o czym pomyślałem gdy już mnie stuknęło, pytanie więc zatem;
czy taki mix jest bezpieczny, planuję na dniach zajebać 2-3 tabsy i po czasie dorzucić krechę,
mowa tutaj o realnym 4mmc, żaden zamiennik czy jakaś uliczna mieszanka, mam zaufane źródło,
zdaje mi się, że ładnie takie combo by mnie pokurwiło, jeśli ktoś z was próbował, dajcie znać, dzięki
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2023 przez 7wS381LCcyJ1, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 355 / 38 / 0
Czy istnieje jakiś lek zamiast tramadolu który pomógłby na nocnej zmianie w fabryce?
Niestety nawet niskie dawki tramadolu rzędu 50mg jednorazowo w nocy. Potrafią po tygodniu uwarzywic na dwa dni. Nie mówiąc już o samopoczuciu po przebudzeniu się po nocce. Zwala typu nic się nie chce, by człowiek cały dzień przespał, przeleżał.
  • 84 / 9 / 0
powiem wam ciekawostke Tramalu. Po 3 latach ciagu doszedłem do momentu gdzie 800mg praktycznie wogóle nie czuje. To że na Tramalu odpala sie pojebana emocjonalność, płacz itd to norma ale z czasem coraz częsciej. Regularne stany depresyjne po zjedzeniu tramca też niesamowite. Pozatym ze zrobiłem whuj głupich rzeczy i mowiłem za dużo a praktycznie wszystko losowym ludziom, to po zjedzeniu Tramalu potrafiłem kłócić się z dziewczyną o najwieksze gówno i udawac wkurwienie jakby zdrowy rozsądek umarł. skręta mam juz po 12h od 200mg jest wesoło. Ogólnie to warto sobie uswiadomić że stany depresyjne, lękowe, jakies pojebane emocje płacze itd to kwestia Tramalu żeby to opanować. Niesamowite że po zjedzeniu mogę mieć niesamowitą depresje zamiast czuć się lepiej. ogólnie nie polecam ciągów pozdro
  • 261 / 99 / 0
@Up
Tzn ciągu typu prawie że cały czas ED ? Ja siedzę w tym 6 rok , biorę nie częściej jak 3x tydz i pilnuje ulotkowej dawki . Ta pierdolona emocjonalność połączona z wqrwem takze mi się załącza . Nie zawsze, aczkolwiek jak w 2019 może z raz na kwartał, tak tera to raz na tydz . Z tym że ja to pomimo tego niedobrego stanu mimo wszystko dostaje potem ten stan uspokojenia i bez wątpienia czuje działanie. Z tym że kiedyś na fazie byłem inny. Czułem że mnie to usprawnia., obecnie - robi że mnie poprostu gorszego ( słabszego) człowieka . Starszy zgryźliwy tetryk tak się zachowuje jak ja na fazie gdy zle mi ona wejdzie. A do 40 to ja jeszcze trochę mam .
tramadol najzwyczajniej w świecie ryje beret i tyle
  • 84 / 9 / 0
Co to znaczy ed? Miałem kilka odstawien około miesiąc czy dwa łącznie ze jadłem po 200mg dziennie, zwykle to dawki 600-1natomiast mocniej działa na mnie jedno piwo. Były momenty że jadłem lekko ponad 2g dziennie oczywiście bez benzo jak prawdziwy zjeb. Chodziłem po mieście naćpany gramem Tramalu i cwiartką co drugi dzień kiedyś. Pozatym od 5 lat mam ciąg dzień w dzień na pregabaline w dawkach od 600-1g najwięcej jem 2-3g dzienne. Gwarantuję że ćwiartka z 2g pregaby i 1g Tramalu mnie i tak odcina chociaż tolerka na to wszystko jest w kosmosie. Teraz znowu schodzę i jem 200mg dziennie jest ogólnie ciężko whuj więc na skręcie stany lękowe i depresję mam non stop :p . No i pozatym schudłem 15kg w 3msc ostatnio dzięki Tramalowi, prob watrabaowych nie robiłem od ponad roku. Wyobraźcie sobie że kryształ DXM alko kwas każde ccpanie na Tramalu było nawet morfina :p
  • 177 / 53 / 0
25 kwietnia 2023FotherMucker pisze:
Czy istnieje jakiś lek zamiast tramadolu który pomógłby na nocnej zmianie w fabryce?
Spróbuj Modafinil
  • 261 / 99 / 0
@WalDeksa
ED - every day
EOD - every other day
  • 626 / 121 / 0
Jakie substancje ryją najbardziej wątrobę przy stosowaniu tramadol (ten w płynie)
Co unikać?
Warto brać Heparegen profilaktycznie?
  • 55 / 6 / 0
tak, Heparegen powinien pomóc
  • 114 / 4 / 0
Witam drogich forumowiczów mam 3 pytanka
-co ile dorzuta
-jak zrobić ekstrakcję ze skudexy
-ile benzo na ile mg tramala (załóżmy clon)
Pozdrawiam liczę na szybka odpowiedz bo jestem bardzo ograniczony czasowo 😁
Zablokowany
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.