Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MrPe »
szit przetestować przed jakimkolwiek poważniejszym aktem... wciągnąłem 2 konkretne machy, jakieś 5 cm od wylotu...
Poppersa poczujesz dopiero jak wezmiesz 3 duze machy i nie kilometr od nosa. Sie przyklada do dziurki w nosie a druga sie palcem zatyka i wtedy dziala.
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: violator@85 »
ponoć zdelegalizowali to teraz; a to znaczy że znacząco wzrośnie zainteresowanie tym środkiem ;-)
no bo przecież zakazany owoc lepiej smakuje :-)
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Cenę bedzie można podnieść haha....
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Miałem po buteleczce "Liquid Gold", "Rush" i "Buzz". I według mnie gadanie, że jeden od drugiego jest lepszy to pic na wodę. Kompletnie faza niczym się nie różniła. Jedynie zapach Buzz miał taki troszkę inny
ooj tu bym sie nie zgodził z tobą
wąchałem trzy
buzz'a, pure gold'a i tauro golda

tauro wymiatał najmocniej, 3-4 konkretne machy i był problem z równowagą
  • 17 / / 0
I chuj! Zdelegalizowali azotyn izobutylu, ale reszta zostala legalna:D Na internetowych sklepach z tego co patrzylem polowa wypadla ale najlepsze (moim zdaniem) liquidgold i ExtraStrong zostaly:P Hurra!!!
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbek »
chłopaki, po co to kupować za grube pieniądze, nie lepiej zrobić? synteza jest prosta i tania, choć odczynów byle kto nie kupi.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Budrys »
Qbek sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie...

Ja kupiłem ostanio 4 poppersy liquid gold na świstaku po 15 zl/sztukę. Gość szybko wysłał, bez zadnych problemów tak że polecam ;)
  • 95 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: coca-cola »
Poppers jest genialny...w połaczeniu z alkocholem i jaraniem zwłaszcza ;] ... Raz popłakałam się ze śmiechu jak zobaczyłam jak mój własny kot do mnie idzie i w jaki sposob się patrzy :-p
  • 95 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: coca-cola »
Poppersy, są bardzo przyjemne..i chuja prawda, że używają go tylko pedały dajcie spokój!! Tylko dla tego, że daje euforie chwilową...to reszta tez powinna być dla pedałów ;] Właśnie mi przyszedł poppersik o nazwie "amsterdam"! Świetnie poprawia klimat na alko...śmiechawa zajebista i taki niemiłosierny jedno-minutowy kocioł w głowie! O połączeniu z mj i xtc nie wspomne %-D
  • 1 / / 0
Ja polecam wszystkim nowy sklep z poppersami www.poppers-shop.pl.

Zamowilem juz pare razy, poppersy w naprawde dobrej cenie i szybka dostawa w neutralnym opakowaniu.

Polecam!
Uwaga! Użytkownik goldenboy83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.