Ja bym nawet w nosa zajebał, by szybciej się załadowało, ale i tak zadowolony jestem, że mi się udało zjeść te cholerne kapsułki xD
Na spacer bym poszedł, ale pogoda nie pozwala za bardzo na to, bo wieje i deszcz wisi w powietrzu xd
Mam nadzieję, że kobita się nie skapnie xd
Nieźle mnie mieli, trzeba będzie zrobić przerwę, żeby znowu małe dawki klepały gicior
Ale ja niedomyślny jestem xD z powodu braku hajsu nigdzie kobity nie zaprosiłem i focha giganta ma, a ja mam fazę i jest mi dobrze
@Teabadger, najlepiej na dzień dobry heja 900mg i do przodu
Całkiem spoko
Ale ja też uważam, że można super wieczór spędzić w domu. Byliśmy na żarciu w knajpie wczoraj. I po chuj iść dzisiaj znowu? Lodówka pełna. Wczoraj jej ulubione piwko kupiłem, ale ona ma to w DUPIE. Najlepiej codziennie gdzieś wychodzić robić niespodzianki, chuj wie co jeszcze i cały czas traktować to tak jakby to był początek związku, toć po czasie człowiek lekko może odpuścić.
@Teabadger, w sensie że oferujesz mi wspólną kolację przy pregabalinie?
Ja wczoraj 450 + mj + 3 piwa to poskładany byłem xD Dziś rano na spokojnie 150 + mj trochę później piwo bo na chrzciny szedłem xD jeszcze w międzyczasie na piwo wyskoczyłem że szwagrem
Dwa tygodnie temu na komunie szedłem to też rano przy niskiej tolerce 150mb + greenout to byłem nieźle poskładany xD trochę głupio jako chrzestny ale chuj tam xD się orzezwilem potem trochę Polakiem
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.