Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1941 / 194 / 0
Aaa i to szanuje %-D

Ja bym nawet w nosa zajebał, by szybciej się załadowało, ale i tak zadowolony jestem, że mi się udało zjeść te cholerne kapsułki xD

Na spacer bym poszedł, ale pogoda nie pozwala za bardzo na to, bo wieje i deszcz wisi w powietrzu xd
Take DXM and Be Happy
  • 1664 / 301 / 0
U mnie pogoda spoko. Nie wieje, deszcz co prawda wisi w powietrzu, ale w razie W mam porządny parasol. Zresztą, z cukru nie jestem, nie rozpuszczę się %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1941 / 194 / 0
Ja leżę wystrzelony w łóżku xD tylko co jakiś czas na papierosa chodzę, uwielbiam palić po pregabalinie, świetne uczucie.

Mam nadzieję, że kobita się nie skapnie xd
Take DXM and Be Happy
  • 349 / 103 / 0
Zazdroszczę, że prega daje wam tyle satysfakcji, mam do niej nieograniczony dostęp, a jedyne co po niej mam to otępienie i zataczanie się jak pijany
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 1664 / 301 / 0
Z pregą trzeba ostrożnie. Nie walić na dzień dobry 600 mg, tylko zaczynać od małych dawek i znaleźć tą satysfakcjonującą.
Nieźle mnie mieli, trzeba będzie zrobić przerwę, żeby znowu małe dawki klepały gicior %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1941 / 194 / 0
No prega daje mi super odlot, a jak miksuje z :liść: to dzieją się rzeczy niesłychane XD

Ale ja niedomyślny jestem xD z powodu braku hajsu nigdzie kobity nie zaprosiłem i focha giganta ma, a ja mam fazę i jest mi dobrze %-D to się nazywa życie xD

@Teabadger, najlepiej na dzień dobry heja 900mg i do przodu %-D
Ostatnio zmieniony 27 września 2020 przez Demis, łącznie zmieniany 1 raz.
Take DXM and Be Happy
  • 778 / 51 / 1
Ta substancja rozkręca się chwilę i w działaniu przypomina fenibut.
Całkiem spoko
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1664 / 301 / 0
Po co łazić do jakichś durnych knajp i trwonić kasę na żarcie skoro można zrobić milion razy lepsze posiedzenie we dwoje? Dobrze umiem gotować i to jest moim zdaniem uroczy wieczór. Można też tak - niech pierdolnie sobie 75 mg pregi, jak nie ma tolerancji i oboje się świetnie będziecie bawić %-D Wspólne, romantyczne, walenie pregaby nochem przy świetle świec. Ach.
  • 1941 / 194 / 0
Jejku jej :* dlaczego nie mam dziewczyny ćpunki xd

Ale ja też uważam, że można super wieczór spędzić w domu. Byliśmy na żarciu w knajpie wczoraj. I po chuj iść dzisiaj znowu? Lodówka pełna. Wczoraj jej ulubione piwko kupiłem, ale ona ma to w DUPIE. Najlepiej codziennie gdzieś wychodzić robić niespodzianki, chuj wie co jeszcze i cały czas traktować to tak jakby to był początek związku, toć po czasie człowiek lekko może odpuścić.

@Teabadger, w sensie że oferujesz mi wspólną kolację przy pregabalinie? %-D %-D %-D w sumie moja zajebiście gotuje, ale jak Ty też umiesz i w dodatku walisz pregabe to pomysle xDDDD
Take DXM and Be Happy
  • 38 / 1 / 0
@Teabadger nieładnie, pisałeś że Twój max to 450 i więcej nie strzelasz, widzę podnosisz poprzeczkę %-D

Ja wczoraj 450 + mj + 3 piwa to poskładany byłem xD Dziś rano na spokojnie 150 + mj trochę później piwo bo na chrzciny szedłem xD jeszcze w międzyczasie na piwo wyskoczyłem że szwagrem %-D kurwa człowiek prowadzi jakieś tam interesy, rozmawia z poważnymi ludźmi, jakieś pieniądze ma, a mentalność chama ze wsi i wali browary pod sklepem xD

Dwa tygodnie temu na komunie szedłem to też rano przy niskiej tolerce 150mb + greenout to byłem nieźle poskładany xD trochę głupio jako chrzestny ale chuj tam xD się orzezwilem potem trochę Polakiem %-D
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.