Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 418 / 2 / 0
A paliłeś JWH 307? Na razie nie pale chemi ;) Ale cały czas mnie to nęci jaki mniej więcej ma to profil działania porównując do am 2201 i jwh 307(testowane)
  • 194 / 2 / 0
[cut] Bialy sort w krysztale rozpierdala system. doslownie kilka mg zwaporyzowane i jestem totalnie uwalony i co najsmieszniejsze trzyma dobre 2godziny. nie to co am ktore ledwo co klepalo a na dodatek bardzo krotko,zaraz zabieram sie do robienia maczanki. zostalo mi jeszcze pol grama wiec mysle ze 10 podbialu i bedzie si :d

sklepy - surveilled
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 212 / 3 / 0
Chciałem dorzucić info o dobrej rozpuszczalności tego kannabinoidu. Ostatnio udało mi się rozpuścić 1g w postaci kryształków (coś jak drobniejszy cukier) w 100ml spirytusu po podgrzaniu go do około 50C.
Testowałem równeż dawkę około 30mg bez tolerancji :nuts: . Po kilku sekundach wiedziałem, że to dużo za dużo (lecz w końcu tego chciałem tak %-D ?) Po około 20 min. :kotz: Totalne zniszczenie pamięci krótkotrwałej. Dysocjacja. Chciałem włączyć muzykę na YT lecz pozapominałem nagle wszystkie utwory jakie znałem. Po położeniu się na łóżko nie byłem w stanie się praktycznie ruszyć przed jakąś godzinę. Oglądałem wizualizacje na ścianie (mam hppd a kana zawsze to mocno podbija) i słuchałem muzyki którą sam tworzyłem w głowie lecz słyszałem ją z zewnątrz. Białka oczu tak przekrwione, że praktycznie ich nie było %-D Całość może ze 3h trwała.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 3363 / 355 / 0
Postaram się napisać podsumowanie informacji w najbliższym czasie.
  • 194 / 2 / 0
Oj stanu dysocjaci uświadczyłem po tym kilkukrotnie! naprawde trzeba uwazać z dawkowaniem tych drobnych kryształow bo łatwo przedobrzyć. jak dla mnie najlepszy kannabinoid na rynku! poczęstowałem dziś brata fake haszem na ur i był zachwycony.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 3363 / 355 / 0
Ja mam lekko bezowy puder / snieg, ktory pachnie lekko cytrusowo. Przy waporyzacji najpierw zamienia sie w lepiacy plyn, a wapor smakuje chemicznie.
  • 744 / 29 / 0
stan pseudo dysocjacji jest niezły to fakt, można się ciekawie zaskoczyć, kiedy po 3 godzinach się człowiek budzi a w dłoni jeszcze zaciśnięta zapalniczka i słomka %-D
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 484 / 3 / 0
Jak dla mnie, substancja dość zbliżona do AM-2201, wprawdzie nie robi takiego zamieszania w głowie w małych ilościach, ale po konkretnym buchu z bonia przy mieszance 1:24 poczułem się niemal identycznie - dziwne myśli, straszny wjazd na serce, swego rodzaju derealizacja, podniesione ciśnienie, "szum" przed oczami. Na pewno bardziej podobna do zwykłej trawy, ale to dalej nie to. No i przy mojej tolerce nawet pierwsze próby skończyły się upierdolem na 15 minut, jakiekolwiek odczucia zchodziły po 30-40 minutach.
Uwaga na miksy z alko - niektórym ciężko ogarnąć, choć niebezpieczeństwa raczej żadnego nie ma.
  • 595 / 58 / 0
Jak się to waporyzuje ? Mam żarówkę, posypuje odpowiednia dawke i trzymam nad tym ogień, a to zamienia się w ciecz i nie paruje... Jak to poprawnie wykonać ?
  • 1513 / 26 / 0
Smażysz do momentu, aż ciecz zacznie parować. Czasem ucieka przed płomieniem. Obserwuj kroplę. Po niedługim czasie powinieneś mieć całą bańkę mgły.

Trzymasz ogień POD żarówką?
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.