Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
true - idiotyzm na maxa. aczkolwiek nie tylko SSRI dotyczy...

natomiast zainteresowanych składem OMAM - poza MXE obstawiam jakiś syntetyczny kannabinoid. OMAM nie do końca działa jak czyste MXE, jest jeszcze bardziej miękki i pozytywny/przyjemny. będąc pod wpływem miałem ultra zajebiste samopoczucie, bekę, porobiłem sobie kilka zdjęć, a po 3h jak padłem tak spałem. teraz widzę te przekrwione na maxa oczy na zdjęciach... znam tylko jedną substancję po której ma się takie spojrzenie i oczy - mj. poza tym afterglow mega mj-like. miękkie kolana, leniwie i ogólnie dobre samopoczucie na luzie. przeczuwałem, że tak jest (nazwa OMAM sugeruje AM/MAM ;), teraz jestem pewien.

swoją drogą znaczy to też tyle, że MXE się dobrze miksuje z tymi pseudocannabinoidami.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
Witam,

Zwracam się z prośbą o pomoc do doświadczonych użytkowników substancji pochodzących z grupy "Beta-Ketony".
Konkretnie zależy mi na pomocy w identyfikacji pewnego proszku. Przedstawię poniżej kilka przydatnych informacji:

- Specyfik nie znajduje się na liście zakazanych substancji (nabyty z polskiego sklepu rc - więcej informacji w tej kwestii chwilowo nie posiadam).
- Testowane na króliczkach, ze znikomą tolerancją na stymulanty\BK w ilościach 150mg+ i 80mg+ SNIFF (nie wiem jak w przypadku ORALA):
Efekty odczuwalne po kilku minutach od aplikacji:
- znieczulenie, odrętwienie śluzówki oraz jamy ustnej. U jednego króliczka pojawił się odruch wymiotny.
- delikatna poprawa nastroju, brak znacznej euforii.
- zwiększony puls - co za tym idzie lekka przyjemna stymulacja, bez większej chęci do działania.
Znieczulenie zanikło po około 30 minutach od aplikacji, reszta efektów nadal się utrzymuje.

Krótki opis samego proszku:
- Strasznie dziwny zapach, nie wiem za bardzo do czego porównać (padlina to za mocne słowo ; p).
- Substancja w postaci dosyć lepkiego "śniegu" (przypomina trochę ethcat'a w postaci tzw. śniegu), który stawia opór przy dzieleniu zlepiając się w grudki.
- Lekko żółto-szary kolor. Patrząc pod kątem zaobserwowałem, że proszek mieni się jak tzw. "śnieg" (ponownie nawiązuję do wyglądu ethcat'a w postaci "śniegu").

Załączam zdjęcie, które może pomoc w rozpoznaniu:
[ external image ]

Jak już wyżej wspomniałem, jest to RC legalny na terenie naszego kraju. W chwili obecnej nie jestem w stanie uzyskać informacji na temat nazwy i dawkowania tego rc, ponieważ otrzymałem substancje do testów wraz z minimalnymi informacjami. Nie mogę katować króliczków bez podstawowej wiedzy o specyfiku (wszystkiego dowiem się za kilka dni). Mam wolną chwilę i okazję do testu, dlatego kieruję się do was z prośbą o pomoc w zebraniu informacji.
Jeżeli macie jakieś pytania, które mogą pomóc w identyfikacji, lub jeżeli nie uwzględniłem czegoś istotnego - piszcie ; ).

Czekam na wypowiedzi, pozdrawiam, dziękuję.
  • 1167 / 13 / 0
  • 1987 / 108 / 0
ile czasu działa? z opisu to jakiś dopaminergik - obstawiam któryś z sortów alfa-PVP albo coś z tej grupy związków (alfa-PPP itp) - zapach itp ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 8 / 0
dobra to wreszcie trafiłem na postXD który był mi potrzebny; mam nadzieję ,że tu gdzieś znajdę kierunek..
proszek; kolor hmm taki jaśniejszy majonezXD taki biały w słomkę lekko wpadający/ na początku(świerzy?) jest jak by taki oo konsystencja jak proszek do prania ,wali niemiłośiernie ale czym ...coś ostrego w zapachu taki jakiś majonezowyy ostry zapach ,do niczego nie mogę tego porównać ,po ok tygodniu bez zamknięcia szczelnego zaczyna sięrobić twardszy? jaśniejszy? tak jak by i działanie hmm lżeje ,że tak powiem; ten zapach po wciągnięciu do nosa przy każdym "zaciągnieciu" czasem aż wywalał gały do góryXD ale przyjemnie bardzo... odrazu jakieś takie dziwne podniecenie itp... stymulacja średnio ,dawki ok 100mg IN znajomi to jedli nawet 2g naraz LOL ,jeden nawet z jakąś zapaścią oddechową trafił pod izbę... hmmm strasznie sexualny bardzo ,empatyczny mega ,spokojnie można nie spać z 3dni a i też tak że można na lajcie porobić coś beż rozpiepszu w głowie ...a i taka dziwna hmm sprawa strasznie na nim się dało odczuć "wyciąganie" takie hmm przeciąganie z ziewaniem ,ale za każdym razem jak rozciągałem mięśnie to jak by ehh taki stan euforyczno empatyczno orgazmistyczny był; ...przy paleniu mj zdażyło się ,że niepamiętam kilku chwil np; spokojnie idealnie sięna tym jezdzi samochodem ...aż masakrycznie człowiek dosłownie jest precyzyjny itp taka maszyna ale pod pełnym panowaniem ,poprostu robie co chcę bez natręctw żadnych ,po np nocy nie przespanej na 2gi dzień masakrycznie przyjemny spokój taki stan zrozumienia świata i w ogóle pojęcią wszystkiego co było zagadkąXD mega przemyślenia i w ogóle jazda ideałXD ahhh
niestety się skończyło / ale wspomnienie nie daje mi spokoju poprostu
  • 1987 / 108 / 0
pierwsza myśl - etylofenidat w jakimś sorcie niekrystalicznym? potem - pentylon? jakiś *PPP? a może zwykła metamfa?
jak wyglądali ci znajomi co zjedli naraz 2g?
ile czasu trzymało 100mg?
mocno było czuć stymulację? czy raczej tylko podkręcał? czy może bardziej jak speed? jakiś zjazd po tym? naczynia krwionośne mocno obkurczał? jak wkrętki na myślenie, w sensie efekt który nazywam "wszystko jest bardzo interesujące i strasznie wciąga"?

w sumei za mało danych.
  • 1522 / 73 / 0
@lifeown obstawiam etylofenidat, znieczula, stymuluje bardziej psychikę niż cialo, klepie dużo ponad 1/2h. Aczkolwiek ten co ja mialem okazję testować różnil sie wyglądem od Twojego, byl w postaci idealnego pudru. Pewnie Twój zlapal wilgoci, dlatego się grudzi.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1251 / 4 / 0
Niewielkie półprzezroczyste kryształki o delikatnym beżowym zabarwieniu. Delikatne w smaku, po rozpuszczeniu w ~ 150ml wody czuc bylo jedynie troszke goryczki, zapach rowniez jest bardzo subtelny i nie porownalbym go pod zadnym wypadkiem do fety. Ciezko go opisac, intensywnosc jest praktycznie zerowa

Dawka 80mg-100mg (niewielka na sprawdzenie)

Po rozpuszczeniu w wodze i wypiciu załadowało się po 40 min. Do tego wszystkiego sypnąłem niewielka dawkę melisy (combo kilku ziolek uspokajajacych). Podobno na teście Marquis wyszlo na czarne.

0. Bodyload byl stresujacy i raczej nieprzyjemny
1. Nie mialem takiej mega pluszowosci
2. Brak podniecenia seksualnego
3. bylo mi cieplo i dobrze gdy pozostawalem bez ruchu pod koldra
4. odczuwalem zimno mimo upalnego dnia
5. Po 2,5-3h od zaladowania czulem zejscie serotoninowe - dol, nic mi sie nie chce. Nic mi nie sprawia radosci, brak checi zycia.

6. Na peaku gdy lezalem, mial cos na pograniczuje swiadomego snienia i CEVow - najlepiej byloby mi pozycji do medytacji, gdy wstawalem euforia uciekala i bylo raczej negatywnie albo nijako.

7. Brak oblizywania sie
8. Raczej nie mialem gadatliwosci i potrzeby kontaktu a nawet wręcz przeciwnie - rozmawialem tylko ze soba w myslach
9. Po 4h moralniak, brak checi do zycia i powoli wzrost aptetytu, juz niewiele powiekszone zrenice i mniej 'otwarte' oczy
10. Nie wyczulem typowego dla fety zapachu potu
11. Koszt w duzym miescie to 240 zl / g (pojebalo ich, pol roku temu za 160 mozna bylo dostac czysciocha)

Jestem prawie pewien, że to MDEA a nie MDMA - choć na teście (robila zaufana osoba) podobno wyszlo czarne

Kiedys bralem cos, co sprzedawane bylo jako MDMA a podobno bylo beta-ketonem (na maquisie podobno bylo przezroczyste)
Mialem po tym znacznie wieksza euforie, chec przytulania sie i podniecenie seksualne (dziwne uczucie w okolicach gruczolu krokowego - podobne wystepuje u mnie po mefedronowo-podobnych i w niewielkiej mierze po fecie)
Trwalo dluzej i zjazd odczuwalny byl chyba dopiero nastepnego dnia lub jeszcze pozniej.
Mialo praktycznie wszystkie cechy MDMA, choc nie do konca. W kazdym razie bylo z pewnoscia bardziej zblizone niz to MDEA.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012 przez astralnykutas, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 199 / 8 / 0
ci co jedli 2g wyglądali na nieogarniętych raczej para z czachy i w pracy latali jak pojebani do wszystkiego , moje 100/200 to ok 8h trzymały początkowo ,potem wiadomo tolerka jakaś i ok 4-5h ale tak samo ,empatia, rozgadanie ,kobiety widok to rozkosz same sie rozbierałyxd ,a to uczucie w gaciach XD ,tylko oni to toksyny pchali do jedzenia ,ja tam od dekady raczej dobam o siebieXD nie to tamtoXD,meta nie bo bym miał chyba papke po prawie roku w mózgu a tu zonk ,nawet mi się poprawiło? ,masakra środek.. doustnie te 100/200 i po tym z 10min posiłek to np sraka mus, mięśnie jak by ponapinane ,poprostu paliło smalec ostro a mięso samo rosło? LOL ćwiczenie to był orgazm z 5kg sztangielkamiXD ...więc tak albo waliło ostro HGH do góry +/zbita prolaktyna ? ...a w tamtym czasie byłem na escitilopramie tak btw; ...ten zapach ehhh a etylofenidat proszę ciebie to mógłbym zjeść 1g?2?... to nawet obok niego nie stało ,etylo to takie hmmm ...tussi by mnie porobiło bardziejXD ,od fety daleko ,nie to działanie zupełnie ,nie ten zapach kolor konsystencja zupełnie nie podobne.

konsystencja ciekawa bo serio jak proszek do prania i intensywność zapachu jak on tylko że jajcem majonezowym ostrym takim xd.
  • 1251 / 4 / 0
K*rwa mac, czlowieku, napisz jakos czytelnie z ladem i skladem bo sie tego czytac nie da, praktycznie nic nie mozna zrozumiec.
Wytrzezwiej i napisz jeszcze raz jak bedziesz w stanie ulozyc sensownie zdanie.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 20:02:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770148872'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków

To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".