Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
30 gru 2012, 00:15 / scalono - surv
Jak działa dorzucanie? Widziałem kilka postów, ale nie było specjalnie opisane. Podbija działanie/wydłuża? Chodzi mi o zabawę sylwestrową, więc dorzuciłbym gdzieś po 3h od pierwszego wzięcia.
Doświadczenie: sporo psychodelików, tak więc psychodelia straszna nam nie jest, z empatogenów/euforyków jedynie 6-APB (wielokrotnie, 100-200mg najmocniejszego rynkowego sort, który przy 200mg powodował, że ledwo stałem na nogach, niemniej było rewelacyjnie), 4-BMC i 3-MMC.
Tolerancja: brak na agonistów 5HT (o ile takim agonistą MDAI jest), ostatnie substancje działające na serotoninę substancje brane przez nas to tramadol parę dni temu, euforycznych ketonów i empatogenów nie jedliśmy 3 miesiące.
Rozważane warianty:
a) po 150mg MDAI na łebka i dorzutka 100mg po 2h
b) 250mg na głowę
c) 200mg dla ukochanej, 300mg dla mnie
Dodatkowo dojdzie nieco alkoholu (piwo, kieliszek szampana), AM-2201/marihuana oraz opcjonalnie bufedron, inne miksy nie są przewidywane. Nastawiamy się na nieco ruchu po mieście, potem na domówkę. Przed i po suplementacja (zielona herbata, antyoksydanty, Mg+B6 Olimpu), w trakcie stałe nawodnienie za pomocą wartościowej wody, w pogotowiu klonazepam, bromazepam, kaptopryl i arypiprazol.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.