Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 99 / 1 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: Orme »
Co do wysokich dawek, w moim przypadku już ~190mg przy wadze 55kg dało całkiem mocne wejście i silne działanie. Zmiana percepcji jak przy niższych dawkach za to mocniej euforycznie i psychodelicznie. Mimo mocnego działanie brak problemów z "ogarnięciem".

30 gru 2012, 00:15 / scalono - surv

Jak działa dorzucanie? Widziałem kilka postów, ale nie było specjalnie opisane. Podbija działanie/wydłuża? Chodzi mi o zabawę sylwestrową, więc dorzuciłbym gdzieś po 3h od pierwszego wzięcia.
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 290 / / 0
Napierdalaj , zdasz relację .Będziemy wiedzieć.To jest tak lekkie dla ciała że zjadłbym z 400mg odrazu tego po 80/g
  • 124 / 7 / 0
Działa :-) w mniejszych dawkach niż startowa. Nieco podbija i wydłuża. Bardzo pozytywnie :-)
  • 766 / 136 / 6
Opinie na temat dawkowania na Hyperrealu i zagranicznych forach są skrajnie różne, stąd moje pytanie o dawki, coby sobie lub ukochanej nie zrobić kuku. Mamy do dyspozycji 0,5g MDAI, sort biały i krystaliczny, czyli ten, który uważany jest za najlepszy.

Doświadczenie: sporo psychodelików, tak więc psychodelia straszna nam nie jest, z empatogenów/euforyków jedynie 6-APB (wielokrotnie, 100-200mg najmocniejszego rynkowego sort, który przy 200mg powodował, że ledwo stałem na nogach, niemniej było rewelacyjnie), 4-BMC i 3-MMC.

Tolerancja: brak na agonistów 5HT (o ile takim agonistą MDAI jest), ostatnie substancje działające na serotoninę substancje brane przez nas to tramadol parę dni temu, euforycznych ketonów i empatogenów nie jedliśmy 3 miesiące.

Rozważane warianty:
a) po 150mg MDAI na łebka i dorzutka 100mg po 2h
b) 250mg na głowę
c) 200mg dla ukochanej, 300mg dla mnie

Dodatkowo dojdzie nieco alkoholu (piwo, kieliszek szampana), AM-2201/marihuana oraz opcjonalnie bufedron, inne miksy nie są przewidywane. Nastawiamy się na nieco ruchu po mieście, potem na domówkę. Przed i po suplementacja (zielona herbata, antyoksydanty, Mg+B6 Olimpu), w trakcie stałe nawodnienie za pomocą wartościowej wody, w pogotowiu klonazepam, bromazepam, kaptopryl i arypiprazol.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 124 / 7 / 0
Opcja 150 mg z dorzutką 100 mg jest ok i bezpieczna. Nawet 200 mg na raz nie zniszczy Wam ego i nie usmaży mózgów ;-) mj i trochę alkoholu (lekkiego) są przyjemne z MDAI. Co do miksowania z ketonami nie wiem. Jeżeli z działającymi na serotoninę, to chyba nie jest to wskazane.
  • 104 / 1 / 0
Dziala cos jak MDMA w mniejszych dawkach :) no i odrobinke inaczej. Drugie podejscie, z dobrym koksikiem mdai 200mg koksik 80mg cos zajebistego :D tego nie moge do niczego porownac :D
  • 83 / / 0
to z kolei ciekawe bo MDMA z koksem wypada strasznie lipnie i rozczarowuje...
Uwaga! Użytkownik ashwagandha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 1 / 0
Jak wypada porównanie z 6-APB?
delikatny jestem na zwale.
  • 104 / 1 / 0
samo mdai dziala wedlug mnie mułowato ,zajebiscie empatogennie i mniej euforycznie , dodac do tego odpowiednia ilosc koksiwa zabija mula nie traci nic ze swoich wlasciwosci :D fazy sie nakladaja na siebie w taki sposob ze szok :D naprawde jestem pod wrazeniem :)
  • 353 / 5 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
Ja testowałem w sylwestra w miksie z MPA ,jak dla mnie substancja zajebista,mi przypominał ten miks stare dobre tablety na MDXX. Muzyka brzmiała zajebiście, jak już weszło to nie schodziliśmy z parkietu do rana.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.