Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 152 / 19 / 0
Prawda to, że propranolol redukuje akatyzje?
  • 3455 / 1123 / 0
Prawda, jest stosowany jako lek II wyboru, może redukować, ale nie musi. Ale przykładowo, bardziej ogarnięty lekarz nie będzie bawił się w wypisywanie propranololu u osób ze skłonnościami depresyjnymi ze względu na jego efekt depresjogenny. W moim przypadku nie redukował akatyzji, a redukuje tylko lorazepam, diazepam. Nieskuteczny był akineton (leczenie I wyboru), pregabalina okazała się średnio skuteczna.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 8103 / 910 / 0
12 października 2017misspill pisze:
Nieskuteczny był akineton (leczenie I wyboru)
W moim przypadku 4 mg akinetonu retard brane rano dziala bardzo dobrze na akatyzje, no moze w 90 %.Czasem mi oczy uciekaja do gory.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1343 / 18 / 0
Czy mix Aripi + citalopram nie wywola wiekszych skutkow ubocznych?

Sam aripi wziety pierwszy raz od 3 lat w dawce 15mg powinien raczej dzialac w strone stymulacji?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 8103 / 910 / 0
14 października 2017tramadolol pisze:
Czy mix Aripi + citalopram nie wywola wiekszych skutkow ubocznych?

Sam aripi wziety pierwszy raz od 3 lat w dawce 15mg powinien raczej dzialac w strone stymulacji?
Mix arpipirazol + citalopram nie wywyola zadnych skutkow ubocznych, wielu ludzi leczy sie neuroleptykiem + antydepresantem.

Na jednego zadziala stymulujaca na innego zamulajaca a na jeszcze inneg w ogole.Nie ma regully, neuroleptyki to loteria.
W wieku lat piętnastu
  • 152 / 19 / 0
Lekarz mi jeszcze zaproponował w razie wystąpienia akatyzji Viiregyt K - ktoś jakieś doświadczenie z tym miał?
  • 2991 / 1646 / 35
Szczerze kiedyś u znajomego co dosłownie leków ma więcej jak hurtownia w kilka osób próbowaliśmy najniższej dawki 7.5mg i aktywizowal ale nie sam tylko połączenie z energy drink po szklance ,czasem z nisko dawkowana feta ewentualnie
Mix z DXM.
Czyli energy drink (najlepsze z bacopa lub zen szeniem+milorzebem japoński są takie)połączony z feta niska dawka 100mg donosowo raz i tylko raz plus 7.5mg Aripiprazolu :
Stymulacja zmiana opanowanie lekka aktazja lekka euforia.

Z DXM i energy drinkiem z tym że najlepiej działało jak energy drink był z ekstraktami z bacopa lub zen szeniem i milorzebem najlepiej działało tak od 30mg do 60mg DXM więcej pluszowej eufori.
Na innych znów stymulowal po 3dniach przerwy od uzycia np wzieli w poniedziałek to stymulowal po przerwie w czwartek także pokręcony środek leczniczy.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 2 / 0
Mam pytanko, jestem na arypiprazolu (15mg), kwetiapinie (100mg), mianserynie (30mg) oraz sertralinie (100mg). W dalszym ciągu mam jednak problemy ze snem, a lekarz nie chce przepisać mi benzo. Zamówiłem więc benzo RC i mam pytanie czy w/w specyfiki można łączyć z benzo? Łączyłem je z alkoholem na test i nic się nie działo spałem lepiej ale przybiłem gwoździa po godzinie od wypicia i wystąpił kac mimo małej ilości alkoholu. Dzięki za pomoc :-)
  • 8103 / 910 / 0
alkohol jak i benzo oddzialywuja na receptory gaba, wiec juz masz odpowiedz.
Sprobuj lepiej melatoniny.
W wieku lat piętnastu
  • 29 / 2 / 0
Dzięki za odpowiedź. Chcę też rekreacyjnie sobie spróbować. A odnośnie melatoniny to jakie dawki? Jak odnosisz się do stymulantów przy moich środkach. Wiem, że nie działają w pełni mocy ale czy są niebezpieczne czy nieskuteczne?
Pzdr.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.