Nie mogą to być jednak dawki po których bierze człowieka senność czy otępienie. Dlatego można do tych niskich dawek (300/400 jak napisałem) wypić kawę.
Chciałem troszkę odświeżyć wątek bo mam problem.
Nie mogę się za 'chuja kurwa' wcale skupić.
Jak tylko siądę do nauki nagle czuję jak by ktoś walił mi po łbie pałeczkami od perkusji, i tysiące myśli na raz.
Myśli o wszystkim byle tylko nie o nauce.
Problem w tym że już niedługo mam sesję, a w tym stanie nie dam rady nauczyć się na cokolwiek.
Nie zawsze tak było, kiedyś potrafiłem się skupić na nauce, ale teraz mam tak rozjebaną psychikę że nie potrafię.
Mam ostrą depresję, i to już od dobrego roku, poza tym parę innych problemów z samym sobą :P
I cały czas o tym myślę.
Możecie polecić mi coś co pozwoli mi się wyciszyć i pozbyć się tego zbędnego natłoku myśli ?
DXM byłby idealną substancją dla mnie gdyby nie dawał takiej fazy i nie rozmywał mi obrazu :):)
Ale może jest coś innego ? Może jakieś mniejsze dawki niż typowo tripowe ?
Pomóżcie bo czarno widzę swoją egzystencję na studiach w tym stanie.
Miałem podobnie, po tym zestawie w sesjach krytycznych przykuwałem się do biurka, bo szkoda wydanego hajsu na te specyfiki.
Jak weźmiesz się naspidujesz to będziesz sprzątać zamiast się uczyć więc lepiej nie zaczynaj.
Tosigot pisze: Ja sie powtórzę tak jak wczesniej:( i trochu rozbuduję )
1) Piracetam
2) Magnez
3) Acespagrin
4) Kofeina (teina,guarana i inne gumno)
5) Glukoza
6) EPA + DHA
7) Lecytyna
8) Deanol ( nie bijcie, wiem że nigdzie niema :P )
9) WITAMINY
10) Chęci
Działa idealnie, nic więcej do szczęścia nie trzeba![]()
Jak myślicie czy w tym oleju, który ponoć jest z konopi indyjskich jest THC???
Laku1411 pisze: Jak myślicie czy w tym oleju, który ponoć jest z konopi indyjskich jest THC???
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.