Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
Najlepiej mi szło po fecie, tylko problem polegał na wkręceniu się w naukę, bo po drodze to milion spraw do załatwienia, ale jak już poszło to hoho!!! Bity tydzień siedziałem nad łaciną do egzamu, rano leżakowanie aż starsi wyjdą ok 2, kreska, dociąganie w między czsie, ok 16 spacer, browarek na smak z kumpem, miał ten sam egzamin, krecha nocka i tak bite 7 dni, z egzaminu 4+, zrobiłem go jakbym czytał elementarz, ale łacinnik powiedział że na koniec wiecej jak 3+ mi nie postawi!!! czniałem go, bo tego samego dnia jechałem na Krym, na wakacje...
...why drink and drive, when you can smoke and fly...
  • 33 / / 0
Paradoksalnie małe dawki opiatów też dają radę. Na przykład kodeina albo tramadol. Jeśli masz wyrobioną tolerancję to 300mg kodeiny albo 400mg tramalu i wtedy można usiąść do nauki, człowiek się wycisza i powinien się skupić na tym co trzeba. Ja w ten sposób potrafiłem się skupić do robienia zadań przed maturą.

Nie mogą to być jednak dawki po których bierze człowieka senność czy otępienie. Dlatego można do tych niskich dawek (300/400 jak napisałem) wypić kawę.
Uwaga! Użytkownik NadNamiDmuchawceLatawceWiatr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tuptusisko69 »
Co do nauki - Jak dla mnie po prostu kawa, genialnie działą też metkatynon (najlepiej do nauki chlapnij, potrzyma raczej dłużej niż pukany. Ewentualnie można zastosować mój iście dojebany sposób - robisz 2x metkat z 1 paczki acataru [ważne, nie jeden z dwóch paczek, tylko dwie 'porcje' kazda z jednej]. Pierwsze wypijam szbciutko, a jak już czuje za jakiś czas,że faza sie osłabia zaczynam pić drugą porcje, po troszku, łyk co jakiś czas [dolewam zawsze troche wody do gotowego kota] i trzyma długo, nie stymuluje okropnie mocno ale pięknie pobudza umysł) A poza tym jedna najważniejsza rada - nie robić tak ,żę zaczynasz sie uczyć o 22 i myslisz 'kurwa potrzebuje stymulanta zeby sie skupic bo padam nad tą nauką'. Lepiej zacząć o 15 a wieczór zostawic sobie na piwko i cpanie dla relaksu niz odwrotnie. A co do opiatów - Ja tam sobie nie wyobrażąm uczyć się jak jestem ujebany kodą, to zbyt piękne ,żeby zmuszać się do nauki :D (a jeśli chodzi o małe ilośći to nie wiem - jak dla mnie nie bardzo to pomaga w skupieniu się, ale wycisza to fakt. ale każdy ma inny organizm, zawsze trzeba brac to pod uwage :) )
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Police »
hej,

Chciałem troszkę odświeżyć wątek bo mam problem.

Nie mogę się za 'chuja kurwa' wcale skupić.
Jak tylko siądę do nauki nagle czuję jak by ktoś walił mi po łbie pałeczkami od perkusji, i tysiące myśli na raz.
Myśli o wszystkim byle tylko nie o nauce.

Problem w tym że już niedługo mam sesję, a w tym stanie nie dam rady nauczyć się na cokolwiek.
Nie zawsze tak było, kiedyś potrafiłem się skupić na nauce, ale teraz mam tak rozjebaną psychikę że nie potrafię.
Mam ostrą depresję, i to już od dobrego roku, poza tym parę innych problemów z samym sobą :P
I cały czas o tym myślę.

Możecie polecić mi coś co pozwoli mi się wyciszyć i pozbyć się tego zbędnego natłoku myśli ?
DXM byłby idealną substancją dla mnie gdyby nie dawał takiej fazy i nie rozmywał mi obrazu :):)

Ale może jest coś innego ? Może jakieś mniejsze dawki niż typowo tripowe ?

Pomóżcie bo czarno widzę swoją egzystencję na studiach w tym stanie.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009 przez Police, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kolaborant »
magnez, żeń-szeń w tabletach i np rzeczony lucetam.

Miałem podobnie, po tym zestawie w sesjach krytycznych przykuwałem się do biurka, bo szkoda wydanego hajsu na te specyfiki.

Jak weźmiesz się naspidujesz to będziesz sprzątać zamiast się uczyć więc lepiej nie zaczynaj.
Uwaga! Użytkownik kolaborant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
Nieprzeczytany post autor: GG Allin »
Tosigot pisze:
Ja sie powtórzę tak jak wczesniej:( i trochu rozbuduję )

1) Piracetam
2) Magnez
3) Acespagrin
4) Kofeina (teina,guarana i inne gumno)
5) Glukoza
6) EPA + DHA
7) Lecytyna
8) Deanol ( nie bijcie, wiem że nigdzie niema :P )
9) WITAMINY
10) Chęci

Działa idealnie, nic więcej do szczęścia nie trzeba %-D
Z tym to chyba najgorzej :-D :-D :-D
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Ja się teraz uczę po 4mg clona , 4 pluszach activ i 1200mg lecytyny na dobę na ostateczną poprawkę , którą mam w piątek . Zobaczymy co z tego wyjdzie .
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Laku1411 »
A ja dzisiaj zakupiłem MB Active z kofeiną, olejem konopniczym i kilkoma innymi gównami. I musze przyznać, że jak na tego typu specyfik to dobrze działa, choć kiedy kofeina zaczyna działać to najpierw występuje przytłumienie, a potem dopiero właściwe działanie. Ale to u mnie normalne.

Jak myślicie czy w tym oleju, który ponoć jest z konopi indyjskich jest THC???
Uwaga! Użytkownik Laku1411 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
Laku1411 pisze:
Jak myślicie czy w tym oleju, który ponoć jest z konopi indyjskich jest THC???
hmm.. niech zgadnę.. NIE MA?!
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 9 / / 0
Chcesz się uczyć? Zapal blanta. Odechce ci się.
Uwaga! Użytkownik DiabloII nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.