Nie mogą to być jednak dawki po których bierze człowieka senność czy otępienie. Dlatego można do tych niskich dawek (300/400 jak napisałem) wypić kawę.
Chciałem troszkę odświeżyć wątek bo mam problem.
Nie mogę się za 'chuja kurwa' wcale skupić.
Jak tylko siądę do nauki nagle czuję jak by ktoś walił mi po łbie pałeczkami od perkusji, i tysiące myśli na raz.
Myśli o wszystkim byle tylko nie o nauce.
Problem w tym że już niedługo mam sesję, a w tym stanie nie dam rady nauczyć się na cokolwiek.
Nie zawsze tak było, kiedyś potrafiłem się skupić na nauce, ale teraz mam tak rozjebaną psychikę że nie potrafię.
Mam ostrą depresję, i to już od dobrego roku, poza tym parę innych problemów z samym sobą :P
I cały czas o tym myślę.
Możecie polecić mi coś co pozwoli mi się wyciszyć i pozbyć się tego zbędnego natłoku myśli ?
DXM byłby idealną substancją dla mnie gdyby nie dawał takiej fazy i nie rozmywał mi obrazu :):)
Ale może jest coś innego ? Może jakieś mniejsze dawki niż typowo tripowe ?
Pomóżcie bo czarno widzę swoją egzystencję na studiach w tym stanie.
Miałem podobnie, po tym zestawie w sesjach krytycznych przykuwałem się do biurka, bo szkoda wydanego hajsu na te specyfiki.
Jak weźmiesz się naspidujesz to będziesz sprzątać zamiast się uczyć więc lepiej nie zaczynaj.
Tosigot pisze: Ja sie powtórzę tak jak wczesniej:( i trochu rozbuduję )
1) Piracetam
2) Magnez
3) Acespagrin
4) Kofeina (teina,guarana i inne gumno)
5) Glukoza
6) EPA + DHA
7) Lecytyna
8) Deanol ( nie bijcie, wiem że nigdzie niema :P )
9) WITAMINY
10) Chęci
Działa idealnie, nic więcej do szczęścia nie trzeba![]()
Jak myślicie czy w tym oleju, który ponoć jest z konopi indyjskich jest THC???
Laku1411 pisze: Jak myślicie czy w tym oleju, który ponoć jest z konopi indyjskich jest THC???
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.